Herkese merhaba ben eşimin ailesiyle 8 senedir bir aradayim çok kez ayrılmak evimizi ayırmak istedik ama olmadı eşim tek erkek görümcem var 3 tane ikisi evli biri bekar yanımızda eşim tek erkek olduğu için uzak yere göndermek istemiyorlar dayanacak takatim kalmadj eşime asla değer verip seven biri değiller ayrılmak gitmek istedik gecinemezsiniz vs vs gondermediler eşimi kandırıp ev yaptiralim aynı bahçe içindeki arsaya gözümüzün onunde olun dediler kabul etmedim ama eşim yine onları dinledi yine kaldık bende çalışan biriyim işkur üzerinden ama gelirimiz var iki türlü ama eşim hep onlara uyuyor ne huzurumuz var ne gecimimiz dört yaşına girecek kızım odasını bile ayiramadim daha düne kadar herşey normaldi artık ama görümcem telefonu açık unutmuş banyoya girmiş ablası mesaj atmış benimde burda suçum var girdim okudum nesajlari eşimle benim hakkımda neler demişler neler hepsini tek tek çektim eşime gösterdim gitselerdi ne güzel olacaktı yine başımıza kaldılar annemlere gönderin şunları dedikçe gondermiyolar bunlardan adam olmaz gidip geldiğimiz yerleri bile ablasına anlatmış evdek görümcem eşime gösterdim morali bozuldu ama tek kelime etmedi siz olsanız ne yapardınız aldigimiza sattigimiza herseye karışırlar bu yüzden yanlarına bı ev yaptırmak dahi istemiyorum yine herşey aynı olacak siz olsanız yaptirirmiydiniz
annesinin memesinden niye kopamamis. tek erkekse bi tane daha dogursaymis anasi zamaninda. oyle bir sacmalik olabilirmi. tek erkek ayirlayiz nedir bizim hizmetimizi gorecek kul kole olacak birtane gelin var o da gtmesin demekmi. az yeyip bakici tutsunlar kendilerine tek erkek napio anasini satim tek erkekse tek erkek nolmuski ayri evde yasayinca ne fark olacak birlik yasayinca nolacak nufustan kutukten mi siliniomus ayri evde yasayinca
Sen naptın peki eşinin bu hareketinden sonra??????
Ağladım oturup hüngür hüngür sinirlerim boşaldı bağırdım çağırdım saçlarımı yoldum iananin ki kendimi kaybettim sonra hisbisey olmamış gibi yaşamaya devam ettiler
gene ayni seyi dicemde iste butun bu sartlar olusmadan gdip milletin kapisina bacasina girmemenlazimdi. esin de dort dortluk bir insanmis gibi elimden kacirmim diye acele ettim desen esinde boyle bir karakter mizacdaysa . ama anliyorum seni 19 yasimda bende hata yaptim 24 de aklim basima geldi dedim bu dangalkla omur gecmez . allahtan evlenmedimde kacmadimda cok sukur. iste erken yasta insanin akli bes karis havada oluo
İnanamıyorum sana öyle bir şey yaşadın ve kalkıp hızmete hürmete devam mı ettın yani Allah'ım ne diyeceğimi bilemiyorum şuan önceden kucukmussun bilemedin hata yaptın ama üstüne katarak devam etme be yavrum o an yapman gereken o evi terk etmekti kocan sana bunları yaparken onlarda izledi yani sonra senin elinden çay içmeye devam ettiler yatacak yerleri yok
ki anne baban da arkanda yaninda demekki kac kez gelip konustular dedigine gore gorusuyirsun. hickimse vazgecilmez degil . kocan adam gibi adam degil zaten ana kuzusu. ailenin evine gdip dogru duzgun bir hayat sursen yeni biri cikar karsina daha yadin genc. omur boyu millete kulluk kolelik yapmak kahri cekmekten iyidir vasifsiz ana kuzusu pisirik bir adami koca yerine koymaktansa : bilmiorum
uzuldum geckteb
Bekara koca boşamak kolay diyorlar ya şimdi canım zor kızın büyük çalışıyorsun yapabiliyorsan eşine rest çek ya ayrilirsin bu evden yada bosaniriz de öyle bir imkanın yoksa ne yapabilirsin inan bilmiyorum Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cevabınız için
Evi terk ederim, ailesinden uzak bir yerde ev tutarsa geri dönerdim . Bende ki net cevap bu heleki öyle mesajlar yakalasam tamamen silerim
Allah razı olsun teşekkür ederim cevabınız için
Hata en başta kocanda geçinemeyecek olan evlenmez. yani olay bu kadar basit evlenirken çocuk yaparken güveniyorsa geçim konusundada kendine güveni olacak gerekiyorsa kavga ederim kimseyi çekecek kadar uzun ömrüm yok
yani ev gecindiremeyen koynuna kadin almaya zaten hakki yok. tek erkek vocuk bizden ayri yasayamaz diyen aile de uckurunuzu ben mi tuttum bi daha erkek yapaydiniz ozaman denmeliydi en bastan. tek erkek diye gelinin sucu ne hizmetcilik edicek size. ayri evde yasayinca sanki nufustan dusuyormu ogullari . iki sokak otede yasasa bile yine nufusta ogullari olacak neticede ana babasini red edocek hali yok arka sokakta bir evde yasiyor diye.kaynanan memesini kesip de soksun oglunun agizna . hala 0-2 yas arasi mzirdigi bebek saniyor heralde oglunu
Ne yazıkki benim çevremdede var ev verdik bize itaat edecek diyen beyinler ben onların gözünde aykırı olanım Canan çünkü kocamı kendi memleketime getirdim 🤣
ay yazik ya . sokarim sizin evinizede barkinazada zaten geberip gidince mirasin bana kalacak deyip rest cekebilecek koca yurekli koca olmadiktan sonra bu aileye kizlarini emanet eden kiz ailesinin de aklimdan zoru olur ya. nebilim kizinin arkasinda duru bi aile kotu sartlara kizini biye kurban veresin
Ayy canan kaynanamın 5 oglu var ılk 2si hariç 3 gorumce aynı evdeydık ben ayrı eve cıkıcam dedım ben onsuz ne yaparız ne ederıx basımızda erkek yok dıyıp durdu bende onlara ınat cıktım ha dıger ogulları evlensın yanında kalsın ıstemıyo bı benımkını yanında ıstıyor evım kac senedır ayrı halen daha bogazımdan yemek gecmıyor dayanamıyorum dıyıp duruyo oysakı esım yanındayken umursamazdı evlendı kıymete bındı bılhassa esıme tek oyle dıger kaynımda evlı esım kadar ona karısmıyor gelıne bırsey demıyo anca bana oglum yemek yuyır mu cay verıyon mu vs vs annemde abime aşırı düşkün oyle boyle ama abim evlendıgi gunden beri hıc bırsey yapmıyor hepsını karısına bırakıyor evde annem gelın abım tek kalsa annem onları odadan gondeıryo gıdın baş başa takılın dıyo bızımkıde bızım odada yatacak musade etsek 😅😅
Evi terk ederek ayrı eve cıktım bunca sene nasıl katlandın be bacı al cocugu cık gıt calısıyorsun gecim derdinde olmaz rahat gıdersin
Yeter artık hepsinin de ağzına sıçacaksın öyle daha kıymetli olunuyor ben öyle yapıyorum işte bir şey olmuyor öncelerden korkuyordum ama şimdi pat pat cevap veriyorum eşime çıkmazsan giderim dedim başka gidiyorsan git diyordu benim korktuğumu zannediyordu ben de gerçekten gidiyorum o zaman deyince ayrı eve çıktı gözünü korkutacaksın kendine gel kendini kimseye ezdirme
Ben olsam herhalde cocugumu da alir stüdyo bile olsa taşınırım zaten çalışıyormuşsun yapabilirsin. Kocan da ister gelir ister gelmez evliyiz yapışık degiliz. Seni mutlu olmadığın bir yerde tutmaya hic hakki yok.
Valla kocamı ailesinden ayıramıyorsam kendimi kocamdan ayırırım promosyon ürün gibi eşimle beraber ailesini de almadım ben anamı babamı getirip hadi bu evde hep beraber yaşayalım demediğime göre o da diyemez. Bir dönem mecburiyetten yaşadım onlar benim evimde iken ben evimi birakip kaçtım 😅
Ailen arkamdaysa çik git annenin babanın yanına bak seni ozaman nasıl ayırıyorlar paranı biriktir ne olursa olsun köşeye biraz para koy ne olacağın belli değil sen onlara köle gitmedin hersyede onlardan ibaret değil
1,503,272 soru
24,543,537 cevap
360,637 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın