0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 cocugm var 3 yaş 7 aylık kizlar düğün köyde ve kalabalık olur bebeğimde huysuz biraz kaynanam bana yakın birakirmiydiniz siz olsanız ek gıdada yiyor artık herobaby kavanoz meyve püresinden alsam bide çıkmadan emzirip kaynanama bıraksam 3 saat idare edermi sizce

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
3 yaş olanı goturcem yanımda
-Reklam-
+1 oy
(15,891 puan) tarafından
Birakmazdim. Onlar yanimda olmadan düğünün tadini alamamki. Aklim çocuğumda olunca eğlenemem. 
(2,809 puan) tarafından
:D cok fazla anneyiz biz ya .
0 oy
tarafından
Ben bırakırdım bakabileceğine inancın varsa bırak canım ben anneme bırakırım bu tür durumlarda 
tarafından
Bakar ama çalışıyor kaynnqm sürekli yorgun
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Kavanoz mama alma onun yerine yoğurt bile yedirse 3 saatte bir şey olmaz ya da kendin bir sebze püresi yap koy onu yedirsin canım benimki 16 aylık daha hiç düğüne götürmedim o aylarda huysuz olur durmaz ve o kadar gürültü bebek için iyi değildir diye şimdi de ayaklandı yerinde durmuyor diye düğün olunca genelde ablama falan bıraktım hep 
0 oy
tarafından
Canım 2 çocukla zor olur kayinvaliden bakarsa ona bıraksan senin açından da bebek açısından da çok daha iyi olur bence.. 3 saat kalmazsın 1-2 saat durup dönersin.. Bebeğin evde huysuzlanirsa kayinvalidene de yazık yani.
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Annene bırakmak da mantıklı ama aklın kalacağına yanına al derim daha dün benim kızla düğüne gittik ve yüksek sesten çok korkan bı kız 9 aylık olduk 4 saat kaldık düğünde elden ele gezdi seste eğlendi düğüne gelmeden emzirdim uyuttum uykusunu aldı ek gıda aldığı için sorun olmadı yoksa emzirmeye yer de yoktu imkan da yanıma kek aldım orda kurabiye dağıttılar vs onları yedirdim bol bol su içirdim o şekil geçti zaman ve normalde evde olunca akşam dokuzda uyku diye yerinde durmayan çocuk düğünde eğlenceye daldı yani düşün o yüzden belki seninki de değişik ortam görünce ilgisini çeker ama üç saat de çok bı süre değil kaynanaya da bırakılabilir ama ben bırakmaktansa yanıma almayı tercih ederdim
0 oy
tarafından
Bakabilicekse bırak bencede 
0 oy
(7,790 puan) tarafından
7 ay küçük değil ki 3 saat bakar kaynanan
0 oy
(13,902 puan) tarafından
İki taneymiş yorum yapamıycam kızım 5 ayliktı gitmiştik ilk düğüne emiyordu gayet eğlenmiştı 
0 oy
(993 puan) tarafından
Valla bırak git az eğlen :) oğlum 4 aylık kızım 4 yaşında dün akşam bir düğüne gittik durmadı agladi emmek istedi sürekli uyku saati vs derken daha da yorularak 1 saat içinde döndük eve 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 232 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 239 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Syma (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 481 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 362 göst.