Annem beni 4.5 kilo doğurmuş normal doğum. Çok ağrı sancı çekmiş 2 gün boyunca. Ben normal doğum bekliyeceğim dediğimde beni caydırmak için çok uğraştı, sezeryan ol bak çevredekileri örnek vererek rahat ettiler dedi. Açıkçası ben sezeryan oldum ve rahat geçirdim doğum ve sonrasını da. Ama tabi bir çeşit ameliyat sonuçta 15 gün falan kendin kalkıp yatamıyorsun yatağa koltuğa bebeğini kucağına alırken birilerine ihtiyaç duyabiliyorsun. -inşallah- böyle düşündüğü için "yarım anne" ikilemini kullanmıştır annen. Anneliğini tam yaşamanı istediği için.
Naçizane fikrim doktoruna güven, o nasık doğurman gerektiğini söyleyecektir, her insanın vücudu normal doğuma müsait olmayabilir. Her bebek normal doğmak istemeyebilir.
Senin bu tarz söylemlere stres olmak yerine verecek güzel cevapların olmalı. Sessiz kalma. Çünkü loğusalık döneminde de susmayacaklar. Vay efendim emiyor mu vay efendim uyuyor mu, size ne arkadaş? İyiliğini düşünen insanla kötülüğüne söyleyeni ayırt edersin zaten ama lazım olacak her bilgiyi araştır, lafı gediğine koymak için :)