0 oy
111 göst.
önce Aile kategorisinde (161 puan) tarafından
Merhabalar eşim çok yardımcı olur elinden geldiğince işten gelince çocuklarla ilgilenir çevre baskisi var kuzenim var eşi yemek yaparmış sürekli eşimle bir tutuma yok çok iyi çok gözü açık yok kuzenime yemek yaparmış senin eşin yapar mı diyor eşim anlmaz ama yardımcı olur eşim Allahı var çevredeki salakları ne desem sinirlerimi ziplatiyiorlar 

4 Cevaplar

0 oy
önce (521 puan) tarafından
Bence kuzenin yalan söylüyor seni kıskandığı için bana yapılsa ben öyle yorumlardım 
önce (161 puan) tarafından
Yok yalan değil Bi kaç kişi de söylüyor ablam fnn
önce (521 puan) tarafından
Aman boşver o zaman sen eşini biliyorsun kendin başkalarına ispat etmeye gereğin var mı hayır
-Reklam-
0 oy
önce (4,204 puan) tarafından

Mesafeni koy canim en nefret ettiğim şey eş aile kıyaslaması 

önce (161 puan) tarafından
Bencde sildim kuzum zaten
önce (4,204 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın
0 oy
önce (2,401 puan) tarafından
Ay ayni cinsten bendede vardi hatta daha beteri aldigi paradan harcadigi miktara kadr herseyi anlatir esini yerlere goklere sigdiramazdj.sonuc gorusmeyi kestim.kac kere barismak istedi kabul etmedim gormemis insanla isim olmaz dedim sosyal medyadan ciskrdm telmde numarasi bile yok.cok rahatimki benmki herkezi kucuk assa gorurdu.boylelerindem uzak durcaksn bacim
0 oy
önce (2,321 puan) tarafından
Herkesin eşi kendine, ben kimin eşi ne yapıyor ne yapmıyor diye kıyaslama yapmıyorum ve doğru bulmuyorum diye söyle bence. Rahatsız olduğunu anlasın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
26 Nisan 2022 Aile kategorisinde alparslaninannesi (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 358 göst.
19 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (662 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 202 göst.

407,119 soru

12,219,158 cevap

36,811 kullanıcı

...