Arkadşalar meraba.İnşAllah Ben kızıma Mira isimi istyorum koymak. Ama eşimin eskiden bir sevdiyi kız vardı ismi Mina idi. Mira ismi ide cok seviyorum ama o ismede cok yakın acaba ileride herkes mira ismi i minaya uydurarak eşimin koydugunu düşünp söyleyib aklımı bulandırırlarmı?. İsmi koyan benim yani cevrede işde dost düşman o kadarki, sonra bunu bana karşı kullana bilirlermi hep bu yuzden Mira ismini en sona alıyorum ama en içime sinen isimde o. Sonra eşin eski sevgilisini unutmamaışda o isme uygun isim koymuş diye laf sokarlarmı öyle düşüne bilecek insanlar varki etrafımda o yuzden
Bak biz kadınlar gerçekten çok anlam yüklüyoruz ha benim eşimde tutturdu illa eda olucak kızımız olursa diye yanına Eylül eklemek istiyorum diyorum eğer kız olursa yok anam olmaz sade ve öz olucak onunda eski sevgilisinin adı Ceyda çok yakın içinde eda ismi barındırıyor ama kıramıyorumda benimsedim de ismi erkek olursa Hüseyin istiyordum kocamın adı Hüseyin Aybars ismini duydum 2 sene önce ilk defa Aybars koymak istiyorum dedim bende bisey demedi çünkü hiç kimseyle bir bahlantısı yok ama dediğim gibi bende düşünmüyorum değil
1,500,110 soru
24,500,478 cevap
358,239 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın