0 oy
929 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Çok sinirleniyorum yaptığı haraketlere, sofrada zeytin vardı bir şekerlik tası kadar ağzına kadar doluydu yani onu almis gidiyordu son anda gördüm nereye götürüyosun felan dedim hemen koşmaya başladı sonra gitti el yikadigimiz lavabonun içine boşalttı hepsini, okadar bagirdimkii üstüne bide elimle ittim ne yaptın diye, çok ağladı, dünde aynı şeyi yaşadım dün bana oyuncaklarını firlatiyordu yuzumee. Bende yapma dedim daha çok yapmaya başladı bu sefer önemsemedim geldi kumandayı duvara fırlattı kumanda dağıldı bende sinirlendim yeter dedim koluna vurdum baktım sonra kolu kızarmış zaten beyaz tenli hızlı vurmusum belli, 2 yaşında daha kendimi frenleyemiyorum asla sakin kalamiyom ne yapicam böyle ilaca felanmi başlasam :'( oğluma zarar vermek istemiyorum 

29 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Ne var bunlarda kızacak anlamıyorum o daha çocuk aklı ermiyo ki böyle şeylere dur desende anlamaz hem sen bağırıp vurdukça daha çok arsizlasiyo çocuğuna yapma etme deme onun yerine ona başka şeyler teklif et gelsunu yapalım gel buraya gidelim bak burda bu varmış gibi gibi benimkide ikibucukta yapma demekten anlamiyoki  yaramazlık yapınca dikkatini dağıtıyorum yoksa çocukta bende sinir hastası olurduk başka bı çözüm yolu da yok zaten ilaç filan saçmalıktan başka bir şey değil sadece seni uyusturup ***** eder sen çocuğunun dilini cozmen lazım büyüdükçe daha kötü olur lafını hiç geciremessin
tarafından
Hanımefendi niye hemen atar yaparak yorum yapiyosunuz anlamıyorum ben zaten bu durumumdan sikayetci oldugumu dile getiriyorum bir anlık öfke patlaması yaşıyorum elimde olan bişey değil ve bundan memnun olsam zaten post açmam.
(1,248 puan) tarafından
Kız derdim atar yapmak değil biraz sert yazmışım kusura bakma ama ilaç kullanma sakın çok kötü yapar seni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benmki de yapiyor kendi toplamasini soyle 
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Oluyor canım dün bende post açtım benimkide sinir ediyor oturdum öyle ağladım ki gözlerim şişmişti artık burnunu suruyo heryere tam cildirmalik sakin kalmaya tepki vermemeye calisiyorum dünkü yazanlarda sagolsunlar baya yardımcı oldular ve haklılar bağırıp cagirsanda degismiyorlar yine bildiklerini yapıyorlar 
0 oy
(849 puan) tarafından
Valla canm bndede var 3.5 yasinda kiz cocugu  bide 16 aylik kziim okadar asi  olduki dayancak gucum kalmadi bazen bilerek cisni yapiyor  bagrsam bn daha cok uzuliyorum  artk gucumde kalmadi psikolajimde bozuldu  annelik fedakarlik gerektrr ama  artk gecsin istiyorum evlatlarma bagirmak istemiyorum
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Aynı dert bizde de var bnde istemeden bağırıyorum komşular sesimizi duyuyorlar gerçekten çocuklar insanı çıldırtıyorlar bnde iki tane birlik olup odaları dağıtıyorlar babaları her şeye kızar geçen hafta mı ne babasının izinli olduğu gün çocuk sürekli buz dolabının kapağını açtı ben kapatıyordum neyse kapatmaya yetişemediğim bir anda eşim geldi noluyor diye baktı ki dolap açık bana bağırdı küfretti.Eşim israfı sevmez yapısı böyle sinirlidir neyse eşim gitti.Çocuk yine dolabı açtığı sırada eşim bir şey unutmuş bir geldi ki gördü çocuğa bağırdı.Daha bugün çocuk çayın etrafında dolandı olduğu yerde zıplıyor ya çayın üzerine zıplar diye çok korktum neyse ki bir şey olmadı.
0 oy
tarafından
Kız dur bi sakin ol bebe daha çok küçük sen ona biseyi yapma dersen yap anlar bak bebekler uzun bi süre ilk kelimeyi anlarlar sen yapma dersin o yapı duyar mayi duymaz anladın mı sakin ol bi süre istemediğin biseyler yaparken yakalarsam mesela zeytini aldı gidiyo ya ayyy bak burda ne var sen şunu gördün mü de bak nasıl geri donuyo ya da oyuncağımı firlatiyo afferin oğluma gel otuncakarini sepete atalım de kandır birazcık dikkatini başka yerlere çekmeye calis baktın yapmaması gereken bişey yapiyo örnek veriyorum pirizle oynayacak tek kelime hayır de keskin bi dille ama bagirmadan bak nasi geri cekiliyo bi kaç sefer seni denemek için yine pirize gidecek sen yine hayır diyomusum diye bakacak aynı tepkiyi köru bak nasıl duzeliyo çocuk emin ol bende senin gibiyim bagirdigim zamanlar oldu oğlum 15 aylık dün masada yemek var yere makarna döktü ben yeri silerken sofrayı tutmuş çekiyordu bi anlık bişey sofranın üstünde taş gibi porselen tabaklar var ince cam bardak var ya tabak kafasına düşse ya bardak düşse kırılsa bi yerini kesse bunlar hep kafamdan geçti bi anlık refleksle bi bağırdım koridora kaçtı çocuk kostüm hemen sofrayı itekledim gittim çocuğa sarıldım annecim özür dilerim dedim sakinlestirdim yani oluyo böyle şeyler ama çoğunlukla öfkemi korumaya çalışıyorum 
0 oy
(14,012 puan) tarafından
İster istemez sinirleniyoruz ben daha çok başkasına sinirleniyorum üstüne kızım da pacama yapışıp avazı çıktığı kadar bağırmaya başlayınca tepem atıyor çok bunalmış durumdayım 
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Ayni bendim eskiden insan bi bagirmaya alisinca birakamiyo kolay kolay ama bide birakinca bagrmiyo tekrar mutlaka birak bagrmayi birak zeytini doksun birak hali kirlensin kumanda kirilsin inan bunlari biraktiginda ne kadar rahatladigini anlayacaksin oyuncaklari sana mi firlatiyo sende tut asagi firlat bir daha yapmiyo kumandayi mi firlatiyo oyuncagini asagi firlat bir daha yapmiyo inan insan bagirdikca daha cok bagirasi geliyo biraktiginda nasil rahatladigini anlayacaksin allah kimseyi evladiyla sınamasin
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Valla son 1 aydır köpek gibiyim. Sürekli bağiriyorum. Sonra özür diliyorum ama anlamı ne yaptıktan sonra. Hatta bugün bacağına vurdum. Ağlamadı falan ama içime ök.üz oturdu resmen. Bağırmak istemiyorum sakince anlatmak istiyorum ama bu aralar asla yapamıyorum. Ben bapirdikça daha asi oldu zaten 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (166 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 973 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 433 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 474 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,858 puan) tarafından soruldu

413,086 soru

12,436,847 cevap

45,833 kullanıcı

Kategoriler

...