Selam kizlar ben gül şimdiden memnun oldum herkesle ya canm cok sıkıliyor ne konusacak nede dertlesecek hic arkadasim yok hamileliyin 14-cu haftasindayim cok sıkıcı geciyo
Biz burda senin arkadaşın oluruz öyle düşünme bende leyla aramıza hoşgeldin çok memnun oldum :)
Hos geldin canım bizimde sürüyle arkdasimiz yok merak etme =D burda bulursun bir sürü arkdas zaten
Biz burada kocaman aileyiz :) Ben de beyza memnun oldum 31 haftalığız biz de oğluşum ile :)
Hoşgeldin canim ben ozge memnun oldum merak etme burda güzel arkadaşlıklar kuruluyor
Aleyküm selam canım hoşgeldin. Bende İstanbul a gelin geldim Elazığ dan bütün arkadaşlarım ordalar hep. benim de hiç arkadaşım yaşıtlarım yok burda arada eşimin arkadaşlarının eşleriyle görüşüyoruz. Allah tan artık kızım var sıkılmak gelmiyo aklıma onunla uğraşırken :) bazen sıkıldığımda da bu uygulamaya giriyorum birileriyle dertleşince yorum yapınca rahatlıyorum sıkıntım geçiyo biraz :) sende öyle yap bundan sonra :)
Biz varız canım benim sen yaz konuşuruz
Hoşgeldin canım bende yeniyim ve benimde arkadaşlarım bütün çevrem memleketimde kendini yanlız hissedenlerdenm çalışmasam daha kötü olacaktı
Benim de yok canım hiç kimse yok arkadaşlarım çalıştığım zaman vardı ama gidip gelmezdim. Komşum.yok sadece annem var yakinimda ona git gel başka kimse ile konuşmuyoruz bile
Hosgeldin canım bende memnun oldum Selcen Cemre ismim 18+3 haftalık hamileyim :)
Merhaba hoşgeldin canım bize katıl hayatını yaşa :D Ben arzu 37 haftalık hamileyim bu kadar teşekkür ederim :D
Ben 16 haftalığım çok sıkıcı geçiyor gerçekten
410,439 soru
12,345,127 cevap
40,020 kullanıcı