0 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar

Çocuklara yatak alincak geçen sene dilimde tüy bitti alalım demekten baktım almıyor bnd ona dedim bida soylenmicem diye neyse geldiiiik bu zamana bnmki anasına diyoki anne onada şöyle gelsinde Beraber yatak bakmaya gidin alın ( gorumceme için diyo yani)

Bnd duydum hiç ses etmedim kaynanada aradı kızını anlatıyor oda dedi bn napcam ki gelip anasida diyo bakarız ederiz sonra tmm gelirim dedi ayriyeten abisine msj atmış gelirim diye

Bnd akşam olunca eşime soylendim n tartma n danışma var snd bn belki snle gitmek istiyorum dedim onun verdiği cvp n bn bakamıyorum alamıyorum ya diyo bnd dedim sn değil bn alcam zaten sustu biseyde demiyor bugün yine dedim kendi başıniza iş yapiyonuz ozmn 3 unuz gidin yada onlarin2 si gitsin dedim hala bişey demiyor

Bn napcam şimdi kızlar bn onlarla gitmek istemiyorum herşeyi begenmezler bı sürü kulp bulurlar sonunda belki onların dedi bile olur 

9 Cevaplar

+2 oy
(253 puan) tarafından
Senin yerinde olsam giderdim ama surat suratı götürürdü hiç fikirlerini bile sormadan istediğimi alırdım bisey derlerse de benim çocuğum yatacak derdim gör bidaha geliyorlar mi
tarafından
Kız iyide onların suçu ne ki çağıran eşim o surat eşime olcak ama oda duvar zaten
(890 puan) tarafından
Bende onu diyecektim onlar biz gelelim dememişler ki.. Canım sen sorun etmeden git kibar kibar istediğini söyle niye gereksiz yere kötü olasın istediğini de al bardağın dolu tarafından bak en azından yatak alacaksın yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gidin demicen ki istemiyorum gelemezler diyecen
tarafından
Bakalım cnm nolcak
İnsan bı sormazmi sn n düşünüyon diye daha geçen bı ton laf ettim ona yine ayni
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Kararı sen vereceksin senin çocuğun sonuctat onlar yanında durur sadece hem eşine de ders olur bir daha peşine takmaz onları.
(7,812 puan) tarafından
Evet sıkıntılı olacak çocuklarda varsa. Sen tek git beğen eşine de gerek yok ki. Benim eşim yoğun çalıştığı için çoğu şeyi ben tek halletmiştim.
tarafından
Tekte gidememki cnm pazar günü gidilir beyfendi isterse
(7,812 puan) tarafından
Anlamadım niye merkeze uzak mısınız araba ile mi gidiliyor sadece
tarafından
İki çocukla nasıl gideyim cnm onlarla ilgilenmekten bakamam edemem
(7,812 puan) tarafından
Çözüm çok mesela kaynanana bırakırsin
0 oy
(9,108 puan) tarafından
O gelsin bu gelsin diye taviz verme. Kocanla otur sert bir konuşma yap gerekirse. Boşa yormayalim insanları benim çocuğum benim istediğim alınacak de. 
0 oy
(486 puan) tarafından
Giit yatak beğen ve bunu istiyorum de kimseye fikir sorma

Fikir verirleerse de ben onj beğendim de sert şekildebir daha da seninle gelmezler
0 oy
(4,416 puan) tarafından
Gitmezdim de almazdim da o ne oyle
0 oy
tarafından
Sen kendi bildiğini kendi beğendiğini alacaksın o kadar basit.. 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bence git ve fikirlerini bile sorma :))
0 oy
(46 puan) tarafından
Ben gider bakarım kimseye gerek yok sende istemiyorsan gelme de bence

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 262 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 431 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 230 göst.
9 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,095 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,856 cevap

40,495 kullanıcı

Kategoriler

...