0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından
Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum ya ben de anksiyete ve panik atak var bir de reflüm var benim Bugün sadece limonlu soda ve buzlaç içtiğim için reflüm azdı ilaç kullanmama rağmen pek fayda göremedim bundan 2 ay önce de eşimin bir akrabası mide rahatsızlığı var sanıyormuş hastaneye gittiğinde direkt hastanede kalp krizi geçirip vefat etti bugün direkt aklıma o geliyor hemen acaba bende de mi var diye başlayan ölüme kadar giden bin tane soru oluşuyor eğer çok kendimi kontrol edemezsem nefessiz kalıp elim ayağım titriyor böyle bayağı kötü oluyorum annem panik atak hastasıydı neler yaşadığını ilaç yüzünden ne hale geldiğini gördüm Bu yüzden ilaç kullanmak kesinlikle istemiyorum ama ilaçsız tedavi için de cep yakıyor bunu da eşim kabul etmiyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum bu şekilde yaşarsam bir gün gerçekten ciddi bir hastalık yaşadığım zaman panik ataktan dolayı es geçilmesinden de korkuyorum bu korkularım yüzünden bir gün gerçekten ölmekten de korkuyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anksiyete için soda içiyorum yazdığın yerde ben okumayı biraktim
(1,935 puan) tarafından
Hayır soda mideye normalde zararlı heleki limonlu soda ama ben sade soda içemiyorum direkt çıkartıyorum onu içtikten sonra midem bayağı kötü oldu anksiyeteden dolayı ben bayağı kötü oldum acaba mide değil mi diye düşünmeye başladım aklımda 1000 tane soru oluyor hemen kalp krizimi geçiriyorum diye başlıyor ölüme kadar giden sorular
tarafından
Ay yok destek al sen
(1,935 puan) tarafından
İşte eşimi ikna edemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum ilaçsız çözüm de maalesef cep yakıyor O da gerek yok deyip duruyor
tarafından
Bencede destek al.
(1,935 puan) tarafından
Alabilmem için eşime izin vermesi gerekiyor o da sicilleme işlemesinden dolayı istemiyor çünkü KPSS hazırlanıyorum hayallerim var
-Reklam-
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Seni çok iyi anliyorum cnm aynilari bendede var çok zor bi durum

Kontrol edr bilirim saniyorsun ama panik aninda kendini durduramiyorsun

Ama ben eşine takildim psikologa gitmek için eşinden izin almana gerek yok

Psikolok yardimi.almazsan hayatini bu ataklarla geçirmek zorunda kalirsin
(1,935 puan) tarafından
Canım maalesef ki benim maddi özgürlüğüm yok o yüzden eşime sormak zorundayım eşim de yani sicilimi işlemesinden dolayı ben KPSS hazırlanıyorum yarın bir meslek sahibi olduğum zaman önüme çıkmasını istemiyor
(2,722 puan) tarafından
O zmn online olarak psikolojik yardim eden psikologlar var onlari araştir bence
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bacim psikoterapi aliyosn hafifliyosn
(1,935 puan) tarafından
Öyle mi bunu eşime söyleyeceğim
(3,060 puan) tarafından
Aynen oyle cnm bwn cok.kotuydum cok sukur psikoyerapiyle atlattm
(1,935 puan) tarafından
Peki o psikoterapilerde yani ne oluyor sen anlatıyorsun doktor mu dinliyor açıkçası hiç gitmediğim için bayağı bir tecrübesizlik var
(3,060 puan) tarafından
Evet doktor dinliyo sorular soruyo oyle rahatlatiyo ki inanin ilk seans gelme nedeninizi soruyolar tanisma gibi bisey oluyo en cok soru ilk seansta soruyolar benim psikologom cok iyiydi farkindaligimi yukseltti derdimle dertlenip benim kafama takilam konuda arastirma yapti yani ben bir daha bir insani sevemem(dostluk yakinlik anlaminda) saniyodm cok guzel bag kurdu benimle
(1,935 puan) tarafından
Anladım canım bakalım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
+1 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
21 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.

411,928 soru

12,400,760 cevap

44,417 kullanıcı

Kategoriler

...