+1 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Günaydın hanımlar bu mevsimlerde genelde böyle çok sıkıntılı oluyorum Uykusuzluk çekiyorum kalp çarpıntılarım oluyor mide Sıkıntılarım oluyor her gün yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum her bir tarafım ağrıyor bu mevsim geçişlerinde anksiyete ve panik atak yaşayan var mı benim gibi

3 Cevaplar

0 oy
(233 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Olmaz mı ben varım ağrılar bi yandan kalp korkusu bi yandan uyku yok işlerimi bile yapamaz haldeyim niye ben diye isyan edesim geliyor
(1,541 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcımız olsun gerçekten çok zor elle tutulur bi hastalık yok ama hergün eriyorsun ölüyorsun sanki
-Reklam-
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Yık bizi  gibi sıkıntı çeken
0 oy
(968 puan) tarafından

Ben 3 ay önce baş dönmesiyle başladım son 1 haftada ise şiddetli panik var ve boşlukta gibiyim hersey bomboş lezzetsiz kötü :( etrafa bazen boş boş bakıyorum odaklanamıyorum sanki bir hiçim korku endişe kaygı ne desen :(

(87 puan) tarafından

Sende 6 aydir cekiyor musun bende doğum donrasi panik atak anksiyete oldu uykusuzluk kalp çarpıntı baş dönmesi bayılacak hissi bende çok zorlanıyorum yaa psikolojik doktor ilaç yazdı kullanmak istemiyorum diyorum kendimce atlatmak istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor ya çok zor  😖

(1,541 puan) tarafından

Malesef cnm ilaçsız terapi siz atlatulmıyor

(87 puan) tarafından

Gercek abla ya abla ben ilk zamaards öyleydim yani 5 ay önce işte herkes dedi git muska yaptır faydası var bende tmm dedim muska yaptırdım bana okunmuş zemzem suyu veriler dediler düzenli suyu iç 10 gune kadar on günün tamamladığında sadece suyun üstüne biraz daha su koy vücudunu yıka tm dedim öyle yaptım iyileştim bir Ay geçti sonra muskam makinada yikanmisti yanlisikla sonra yine öyle oldu gecen yine yaptırdım muskayi boynuma astım bakalım inşallah iyilecem Rabbimden şifayı bekliyoruz sanki bir tık azalma olmuş 

(1,541 puan) tarafından

Şuan nasılsın

(87 puan) tarafından

Vallah çok şükür sanki düzene giriyor sanki düzeliyorum inşallah komple iyilesirim eski mutluluguma sağlığıma kavusurum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 744 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ömmerin annesi (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
1 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrk4238 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 378 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,558 soru

23,831,673 cevap

318,906 kullanıcı

...