0 oy
119 göst.
Aile kategorisinde (496 puan) tarafından
Asla yapmadi bi hafta oldu cisi ogrendik gecede birakti ama kakasını yapmiyor bide normalde kakasinida ayakta yapardi smdi inat ettim bez baglamicam dye sabahtan beri soyluyo yok aglio yikiyo ortaligi smdi bez taktim yaptı kakasini rahatladi cocuk uyudu napcam ben ya kaka isini cozemedik bi haftadir

4 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Ablam da kızına 3.5 yaşına kadar büyüğü için bez taktı maa. Belki de 4 e yaklaşmıştı herseyi anladı da öyle yapmaya basladi
(496 puan) tarafından
Sadece kakasinda mi takti oda
(2,730 puan) tarafından
Evet canım cocuk kendi bez bağla falan diyordu ya baya büyümüştü. Yaparken görmüş korkmus sonra bir daha tuvalete yapamamisti
-Reklam-
0 oy
(645 puan) tarafından
Birisi söylemişti dün banada birkaç kişi lazimligin üstüne bez koymuş öyle yapmışlar cocuklari
tarafından
Yaaa ben söyledim benim kızım da öyle yaptı çok şükür ☺ post sahibi istersen benim açtığım postumda duruyor bak ona da
(496 puan) tarafından
Ay onuda bi deniyim canim sagol
(645 puan) tarafından
Benimki hiç oturmuyor lazimliga benimde başım belada ayakta yapıyor :D fayansa
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Benimki üç haftadır aynı. Bugün son anda fark edip götürdüm hemen tuvalete. Son an olunca yapmak zorunda kaldı
0 oy
(991 puan) tarafından
Bnmkide bı hafta tuttu fitille bile yapamadı lavmayla yaptı iki gündr onuda Zor  doktor srup krem verdi evde krem varsa sur catmaa falan olmuşsa acır acidikca korkar. Biz altına yap diuoz yap temzlerm dyom sırf tutmasın diye bzmkı de ayakta yapıyordu  WC de ble lazimligada alstiydi acımadıgbu fark ettkce günlük yapmaya başladı memlekete gttık gene aynı oldu başa sardık 3 aydır uğrasiyom ben sabır taşı olsa çatlar arada altına yapıyo izin veriyorum çünkü tutuyor 3 gün dayanamiuo tam yaparken WC ye  görüyorm smdi.korkuyo bence altına yapacak eve yapcak duye dert etme sicsin ortaya o tutması kabız olması ne kadar kötü saklan yap diyoz altına temzlerm yapacağı zmn tutuyor biraz kabız gbı oldgndan nasl bagiryo koşturuyor evin içinde ay felaket yeni hamileyim inşallah öğrenir iyice onun stresi ayrı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Minnak35 (5,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
24 Eylül 2022 Aile kategorisinde Mrvnuraldan (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvcckg (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.