0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından

Kızlar yeni çıktı hemen cildiyeye randevu a

imageldim sizce neden çıkmıştır banyo yaptırdım dahada çoğaldı 

4 Cevaplar

0 oy
(7,459 puan) tarafından
Egzama bu krem verirler canım.
(835 puan) tarafından
Peki neden olur canım biliyormusun
(7,459 puan) tarafından
Bir çok sebebi olabilir canım ama üzülme geçer tenleri çok hassas çok normal kaşınıyodur kıyamam krem kurutur rahatlatır
(835 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
tarafından
Atopik bir cildi var bebeğin benim oğlumda aynı böyleydi kızarık her şampuan malesef kullanamazsjn nemli kalmalı hep. Doktor söyler canım zaten
-Reklam-
0 oy
(6,632 puan) tarafından
Egzama canım kaç aylık bebeğin 
(835 puan) tarafından
7 aylık neden olmuştur peki:(
(6,632 puan) tarafından
Doğumdan sonra oluyor öyle benim kızımda 2 aylıkken çıktı ben çok dikkat ettim geçti dikkat etmezsen kalıcı oluyor canım doktora götürmeyi ihmal etme
(835 puan) tarafından
Aslında böyle şeylere çok dikkat ederim anında çoğaldı randevu aldım zaten hemen
(6,632 puan) tarafından
Kıyafetlerini çift durulama yap egzama şampuanı kullan asla terletme pamuklu kıyafetler giydir yastıginı sık sık yıka güneş de durmasın ve sürekli nemlendir ben saf zeytinyağı sürdüm her gün
0 oy
(11,488 puan) tarafından
Canım bak götür bebeği.krem versinler.bende de aynısı çıktı bir Dr mantar dedi bir Dr egzama dedi.krem verdiler.kullqndigim zaman lekesi geçiyor kullanmazsam kalıyor lekesi
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Egzama bu giydiği kıyafetler pamuklu olsun pikesi vs dahil bide bebek deterjanı ile yıka herseyini

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 327 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Merve... (31 puan) tarafından soruldu

404,213 soru

12,109,412 cevap

36,430 kullanıcı

...