17 aylık bir oğlum var ve 35 haftalık hamileyim oğlum epilepsi hastası sürekli hasta bu iki üç gundur de çok hasta ateşi düşmüyor enfeksiyonu var boğazında hastaneye git gel yapıyorum sürekli ve tek başıma yanımda kimse olmuyor eşim öğlen 1,2 gibi işe gidiyor gece 2 de geliyor hem çocuğun hasta olması peşinden gidip gelmem üstüne hamileliğin verdiği rahatsızlıklar ağırlık sıcaklar bir olunca çok yorgunluk çöküyor üzerime bazen istesem dahi yerimden kalkamıyorum ve belki saçma gelecek oğlumun ateşi 40 a çıkıp titremeye başlayınca benim belimin ortasına bir sancı giriyor stresten anlamadım bu durum böyle eşim de gece 2 de eve geliyor onu bekliyorum beklemeyince tepki veriyor ama bir tane arkadaşı var erkek eve girer girmez üstünü değiştirir onunla görüntülü konuşur yada sesli konuşur arkadaşı kanada da çalışıyor bazen sağolsun benimle konuşur yemek yer öyle konuşur tâbi bu arkadaşından dolayı arkadaşının işi bitmemis oluyor bitince aradığı için öyle benimle konuşur yemek felan yer ve bu bir değil iki değil artık beni rahatsız ediyor afederseniz ilişki sırasında bile arayınca eşim üzülüyor cevap veremedim ya diye sonra gidip tekrar arar yani gerçekten artık sıktı ilgi istiyorum bende sevgi istiyorum zaten hamileyim çocuğum da hasta bunalıma giriyorum daraliyorum bir destek istiyorum konuşacak kimsem yok dertlesecek kimsem yok hep arkadaşlari ailesi benden önce geliyor içimden onu arkadaşlarına ailesine bırakıp gitmek geliyor oğlum o kadar düşkünki babasına hasret ya babasına işinden dolayı eşimle nasıl konuşmalıyım bu durumu ona nasıl açıklarım bide asla bana hak vermeyen biri kendisi o yüzden ona bu durumu nasıl izah ederim bilmiyorum