Kızlar içim içimi yiyor.bunu etrafımdan iki kişiye anlattım saçma sapan yorum yaptılar .biri amann rüya sende dedi ,biri de manyak mısın filan diyip sallamadı.ben yakalasik 5 senedir aralıklar ile aynı rüyayı görüyorum.yani rüya aynı değil yer Mekan aynı .Gördüğüm yer asla daha önce gittiğim bir yer değil , resmini gördüğüm yer değil.surekli aynı yeri aynı kasabayı aynı evi görüyorum.Daha önce orada yaşadığımı, iki oğlum olduğunu ,kocamın adının Mehmet yada Mustafa olduğunu ,ogullarimin evli olduğunu ,küçük gelinimi saçı açık olduğu için istemediğimi ,eşimden yana sıkıntılarım olduğunu ,kapalı bir kadın olduğumu goruyorum hep .evi detaylarına kadar biliyorum.rahat belki bu güne kadar 25 kere farklı farklı böyle anı şeklinde gördüm ruyamda.bu gece de rüyamda gene aynı evde olduğumu gördüm fakat genç halimdi.iki oğlumu ufak gördüm.cocukalarimi alıp kasabanın üst tarafında oturan yaşlı anneme gidiyorum rüyamda.annemi görüyorum (annem tabi ki kendi annem değil yani şimdi ki annem değil) bana kocana dön diyor evime yolluyor kapıdan üzülerek döndüğümu gördüm böyle anı gibi .sanki her defasında rüya görmüş gibi değil de yaşadığım anıyı hatırlamış gibi oluyorum.
Aranızda var mı böyle sürekli devamı gelen rüya gören?