0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Bı ara haberlerde görmüştüm sanki ama yalnisi gördüm 

5 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Evet ucretsiz sanirm iki gün önce parkta bir anne ile görüştüm kızını kayıt ettirmiş ön kayıt gerçi de neyse ücret yok birşey demediler kahvaltıda devlet karşılıyor dedi
-Reklam-
0 oy
(6,233 puan) tarafından
Devleti bilmem. Bizimki yari ozel yari devletti 1000 eylulde 1000 ocakta aidat odedik. Birde aylik 180 tl odedik gecen sene onceki sene 500 500 aidattit 120 ser aylik yatiriyorduk on ay boyu
(588 puan) tarafından
Bu yarı özeller hasıl oluyor. Bulunduğum yer için netten araştırdım ama çıkmadı.
(6,233 puan) tarafından
Okullarin bahcelerindeki devlet okulu gibi degil  ayri ozel anaokulu gibi. Ama bi yandan da devlete bagli. Ozellerden fiyati uygun. Klup siniflari oluyor ekstra ucretli istersen tam gun olmus oluyor klüpte dans  drama. Tiyatro ronotio kodlama vs vs tarzi dersler oluyor. Beslenmelerini okul veriyor
(588 puan) tarafından
Hangi okul yarı Özel oluyor nerden bilicez ki
(6,233 puan) tarafından
Cevrendeki okullarla gorusup ogrenebilirsin arayip yada mail atip. Benim kizimi yolladigim yer bizim eve de annemlerin eve de yurume uc dk mesafe . Yillarin okulu. Biliyorduk zaten hic baska yere yollama niyetimiz de yoktu. Kardes oldu ben bu seen sabah ufagi babasina braktim sabahtan goturdum okula aksam dedesi aldi geldi kizimi. En iyi okul yakin okul o yuzden baska arastirmadim hic
(588 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Evet bu sene zorunlu olduğu için beslenmeyi de devlet karşılıyor ayrıca aidat parasida verilmicek ama bazı devlet okulları halen kayıt parası aliyor 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bizden sadece bağış istediler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 322 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
24 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,193 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,394 cevap

43,415 kullanıcı

Kategoriler

...