0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kizlar son adetim 9 ekim ben her ay bir hafta erken regl oluyorum üç gün olmayınca test yaptım pozitif ti dün kan verdim beta 35 sizce normalmi  önceki gebeligimde 2 bin kusurdu

3 Cevaplar

0 oy
önce (578 puan) tarafından

Ben kan verdiginde 17 idi :)  ovulasyon testi kullandığım için pozitif gördükten sonra 15. Gün evde gebelik testi yaptım pozitif çıktığı için kan vermiştim onda. Daha 2 haftalık iken öğrenmiştim hamileligimi seninde çok yeni demek ki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim

önce (2 puan) tarafından

çok teşekkür ederim gerçekten çok rahatlattimiz beni 

önce (578 puan) tarafından

2 günde bir test yaptır artış düzenli ise hiç korkma canım 

önce (2 puan) tarafından

Yarın tekrarlicam testi teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (656 puan) tarafından

O zaman da gecikmenin üzerinden 3-4 gun mu gecikmişti? Döllenme zamanları aynı mıydı? Buna rağmen bile normal olabilir. Ben ıkı gebeliğimde de 11. Gun kan verdım. İlk bebeğimde bin küsürdü bu gebelikte 137ydı 

önce (102 puan) tarafından

Adet bitkinin 11 günü muydu bnde 9 .günde lekelenme oldu iki üç gündür sadece aksamlarmlo minick oluyor eşim korunuyor olmasini istemiyoruz ama çok duygu geçişlerim oluyor bnde 11. Gün kan verdim leke var diye çıkmadı varmdiir kararsizim hafta içi yine mı versem diyorum bilemedim 

Leke var diye çıkmadı diye bir şey yok. Gebelik olsaydı kana yansıtdı merak etme 

Yani ebe erken yinede vermek istiyorsan ver dedi adetin yaklasinca versen daha iyi olur şuan belki yeni yerleşiyordur dedi ama eşim korunuyor 🤣

Yani ilişkiden 3-5 gun sonra vermediysen kanı 😅evet belki şuan oluşum aşamasındadır😅 

Üç beş gün sonra işte 🤣 bnde öyle okudum da ne bileyim korktum bilemedim gitmisken de vereym dedim iki çıktı ztn 🤣Çarşamba sabah bidaah vercem

0 oy
önce (1,196 puan) tarafından

Benimde öğrendiğim de 32 felandi galiba ya ,şimdi 37+4 uz bakalm:)

önce (2 puan) tarafından

Maşallah Sağlıkla kucağınıza alın teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
4 cevap 315 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,691 soru