0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi evimin zemjni bildiğiniz eski müsambalarla kaplı ve rengi çok kötü ben çocuğumun odasını nasıl neyle kapatabilirim yapışkanlı kağıt mi alayım yoksa sünger puzzel oluyor onlardan mi akıl verin 

6 Cevaplar

0 oy
(4,785 puan) tarafından
Yapışkanli kağıt yırtılır bacım. Bence sadece o odaya parke yaptırabilirsin. Ya da dediğin renkli oyun şeylerinden
tarafından
Parke fiyatları bilmiyorum ki pahalı değilse yaptırırım kiraciyim o yüzden icimdsn pek gelmiyor
-Reklam-
0 oy
(993 puan) tarafından
Sadece o odaya parke yaptır durumun varsa 
tarafından
Kiraciyim da öyle içimden gelmiyor
0 oy
tarafından
Kiracı olduğun için o oyun halisindan yaptın masraf yapmaya değmez kağıt alsan bile mahvolur dediğin sungerden al hem çocuğun için daha iyi olur :) 
tarafından
Onu nasıl yapicam bilmiyorum yani mesela sayı olarak yapsM bir sürü aynı sayisan veya desenden alicam . Bide normal sünger alsam ne yazicam da çıkacak onu bilmiyorum;)
tarafından
Valla bende bilmiyorum zsjsjjs
(993 puan) tarafından
Anneler işi daha iyi biliyor bak hiç aklıma gelmezdi :D
0 oy
tarafından
yapiskanli zemin seyleri var ama onlarda ucuz degil.. yapiskanli folyo olabilir ama ona da ev sahibi izin verir mi bilmem. sungerli matlar guzel ama bizim evde nemden bocek yapmisti bilgin olsun
tarafından
Valla almak zorundayim arada havalandırsam sorun olmaz sanki
tarafından
muhtemelen anca oyle alabilirsin ya da halifleks yapyir ama yapistirsa sonrakk evinde kullanirsin
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Hali fileks yaptirsan nasıl olur canım folyolar asinabilir cocuk biliyorsun ister istemez darbe görür 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 303 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 361 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,656 soru