☺️😍💝😍💕🩵🤍💞😍🩷🩷🖤🩷💝😍Sevincimi ve mutluluğumu nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum Rabbim herkese nasip etsin İnşallah benim de bir evim oldu çok şükür hamdolsun bir ev aldık 2 sene kiracı kaldım hamdolsun gelecek seneye evim hazır Rabbim herkese nasip etsin
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah evi olmayanlara da Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah herkese 🩷🩷💞💘💞💝🩷🤍💙🩵💞💕😍😍😍☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Amin inşAllah canım güle güle huzurlu mutlu otur ❤️
Allah razı olsun ☺️
Rabbım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin güle güle oturun canım
Amin amin Allah razı olsun ☺️☺️☺️
🫶
Hayırlı olsun Allah huzurla oturmayi nasip etsin isteyen herkese nasip etsin 🙏☺️
Amin inşallah 💜
Benim annem de yeni ev aldı ay sonunda taşınacak. 40 yıl eski rutubetli evde oturdu. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun sizede
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ailene de inşallah hep beraberinizle
Mutluluğunuz daim olsun Allah huzurla oturmayı nasip etsin
Amin inşallah 💜 Allah razı olsun
Birgğn bende böyle bir post acıp şükranlarımı sunacagım😆😆
Hayırlı ugurlu olsun inşallah💕
Ayy rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😍 💝 cookk amin yarabbim
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nâsip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun ☺️
Amin amin amin canim benim Rabbim agiz tadiyla oturmayi her kosesinde ayri bi guzel ani biriktirmeyi nasip etsin ♥️
Amin inşallah ☺️ Allah razı olsun ☺️
Canım bizde ev satıp ev almak istiyoruz ,birturlu satılmadı evimiz ,Rabbim inşallah evimi tez zamanda satılmasını nasip eder ,
Dua edermisiniz banada canım adım Kübra ❤️evimiz tez zamanda satılsın inşallah
Hayırlı olsun canım ❤️
Rabbim tez zamanda dualarınızı kabul eder inşallah ☺️ ☺️
Amin amin inşallah canım ya
Hayırlı olsun cnm ❤ sevincin kursağında kalacak ama çok yorulacaksın şimdiden iyice dinlen ve aklın varsa yeni evine taşınmadan şimdiden sadeleşmeye başla
Tşk ederim Yalova'da Muş'a taşınıcaz bakalım nasıl olcak
Yeni ev güzeldir ama çok yorucudur yeni evin ne eksiği ne tadilatı ne temizliği biter ilk sene tatlı ve güzel bi mutluluktur ama bi o kadarda yorucudur
Hayırlı olsun🤲💐Güle güle oturun inşallah 😻🥳💕darısı bize 🤲💖💕😻
Amin amin inşallah ☺️ ☺️
MasaAllah canım senin adına cokk sevindim 🥰
Seni en iyi ben anladım bende 8 senedir kiradayim kendi evimizi yaptık şükürler olsun haftaya sadece tezgahı yapilcak bir ay sürmez taşıncam nasipse insan çok hevesleniyo seviniyo Rabbim tüm kirada oturanlara nasip etsin 🤲
Amin amin inşallah ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah .🤍
Amin inşallah
Saol cnm
1,513,828 soru
24,688,026 cevap
368,176 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın