0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (920 puan) tarafından
Hamilelik hazırlık için veiryor mu

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vermiyor canım kan ilacı veriyor du artik veriyomu bilmiyorum yani versede almam gider paraya koyarien iyisini alırım.oylede yaptım sağlık ocaklarının verdiklerinin hiçbiri bana sağlıklı gelmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır ezcaneden kendin alıyorsun
0 oy
tarafından
Vermiyor canım kendileri prim kazandıkları ilacı yazıyorlar onuda sigorta karşılamıyor en uygun folik asit benim kullandığım folik asit 55 TL 
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Vermiyolar ben 200 lira gibi biseye almıştım folik asiti ama daha uyguları da var tabi 
(210 puan) tarafından
Bende 200 aldım ilk etapta şimdi başka birtane verdi 245 tl mecbur aldım bebek icin  ama alamayanlar napacak bilmiyorum halimiz hal değil
(9,619 puan) tarafından
Aynen orası öyle tabi ama muhtemelen seninde kullandığın sadece folik asit değil benimkinde başka vitaminlerde var,folbiol vardi bende doktor onun dozu yüksek dedi Vifolic diye bi folik asit verdi içinde omega3,vitamin ve mineral varmış  bunu ikinci gebeligimde de kullanmıştım ama o zaman fiyatı ne kadardı valla hic hatırlamıyorum,bana da devletin verdiği diğer vitaminler cok dokunuyo mecburen özel olanları alıyorum Allah alamayanlarin yardımcısı olsun
(210 puan) tarafından
Evet oxi -omega aldim aynen vitaminler var ama yinede cok uzuluyorum keske bu tarz seyler esit şekilde insanlara verilse hicbir ayrim siniflandirma olmadan nebilim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 359 göst.
19 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 107 göst.
0 oy
7 cevap 216 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 99 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,680 soru

12,424,469 cevap

45,403 kullanıcı

Kategoriler