Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Siz ne tepki verirdiniz yalnış mı yapıyorum
0
oy
170
göst.
19 Temmuz 2023
Aile
kategorisinde
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar eskiler bilir burda paylaşmıtım ben 2 yıl önce doğum yaptım abim ve yengem benim doğumundan 2 3 gün önce bizde kalmıştılar ama benim doğumuma gelmediler aramadılar ve biz hiçbirşey yokken kavga ettik neyse kurban bayramında ben köye gittim annemler abimin dükkanına gittiler ben arabadan inmedim çocuklarımıda indirmedim demişki kızın yemin mi etti gelmemeye diye bende yemin etmiştim kavga esnasında ölün ölüme ölüm ölümüne diye şimdide bunlar unutulmuş gibi anneme laf söylüyor ve ben barışma konuşma taraftarı değilim siz olsanız napardınız annem vicdan yaptırmaya çalışıyor ama o kadar ağır laflar ettiler ki ne o... Kaldı ne bişeyim ve resmen nefret ediyorum öfkem dinmiyor onlara
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
19 Temmuz 2023
Sirindn
(
2,390
puan)
tarafından
cevaplandı
19 Temmuz 2023
Tugbamelis
tarafından
seçilmiş
En İyi Cevap
https://www.instagram.com/reel/CuH4pw-oOUB/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
19 Temmuz 2023
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Süpermiş bu iyi geldi :))
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
19 Temmuz 2023
dark
(
7,961
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de seninle aynısını yapardım herkese hakkettiği kadar değer
19 Temmuz 2023
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende öyle düşünüyorum vede affetmek istemiyorum ben onları affedersem eşimle aram açılacak biliyorum
19 Temmuz 2023
dark
(
7,961
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani ayıp etmisler gerek yok insanin annesi de olsa abisi de ablasi da fark etmez yanlis yanlıştır
19 Temmuz 2023
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle o zaman bende yalnış yok vicdan yapacağım meselede yok ben afettmiyorum zaten eşi ben menfaatimin olmadı yere gitmem demişti o bana yetmişti git başka yerde ara menfaatini demiştim oysa ki ne görümcelik yaptım nede birşey kız kardeş yerine koymuştum insanların nankörlüğünü hazmedemiyorum
19 Temmuz 2023
dark
(
7,961
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç takma bence annene de kulak asma he de geç yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2023
Ngs
(
928
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay kim olursa olsun bana o... Diyecek ve ben sessiz kalacağım ??? Adamın dişlerini döker eline veririm,edepsizlere bak, abiyse abiligini bilsin
19 Temmuz 2023
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
2 yıldır görüşmüyorum ama annem bu aralar çok baskı kurmaya başladı eşimde sen onları affedersem seni boşarım dedi onlara yaptığımız iyiliklerin binde birini yapmadılar dedi
19 Temmuz 2023
Ngs
(
928
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimi karistirmam böyle konualara o ayrı mesele de, ben kendim konuşmam zagen. Bana hem hakaret edecekler hem de baskı yapilacak ve ben barışacam öyle mi ? Yok öyle bi dunya
19 Temmuz 2023
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim eşimde karışmaz kavga esnasında bile karışmadı ama çocuguna laf söyledikleri için bunu kabul edemez ve bende edemem öfkem dinmek bilmiyor benim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2023
Bidahanne
(
4,745
puan)
tarafından
cevaplandı
Sinirin gecmemıs belli ki. Böylesı daha iyi sizin için. Ben cabuk parlayıp sönenlerdenm.
19 Temmuz 2023
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim geçmiyo daha da artıyor çünkü bi abi olarak hem kendisi hem eşi çok ağır hakaretlerde bulundu ve ortada hiç birşey yokken
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2023
Kayakaya
(
178
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım annen barış diye baskı yapıyor madem biraz daha barış dersen senle de ömür boyu konuşmam de biraz da o baskı altinda kalsın hiç hoşlanmam böyle şeylerden. Abiyse sana o lafı demeye nasıl dili tutuyor namusuna laf atan adam her şeyi yapar ben olsam asla barismazdim
19 Temmuz 2023
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende barışmıyorum babam çogu şeyi bilmiyor dedıkı 2 kardeş bir dünyaya sıgamadınız dedi ne bu alıp veremediğiniz dedi o an ağzımdan kaçırdım oğlun beni hangi ker.. Çıkarmışta oo dedi dedim kocama hakaretler dedim karına sor anlatsın sana dedim babamda ben bilmiyorsun neden söylemedin ağzıne edivereydim dedi insan namusuna bunu diyemez dedi bende geçti gitti baba açma artık onlara o konuyu ben görüşmek istemiyorum dedim görüşme kızım uzak dur dedi
19 Temmuz 2023
Kayakaya
(
178
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen baban gerekeni demiş zaten canım hiç oralı olma annen konuşur konuşur susar bir yerde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
7
cevap
219
göst.
12 aylık bebek uyku düzeni nasıl olmalı. Nerde yalnış yapıyorum.
23 Mayıs 2021
Aile
kategorisinde
EbruMeva
(
111
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
12