0 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,469 puan) tarafından
Eşim bana değer vermiyor mesela en basitinden dün hiç kendine bakmıyorsun dedi sonra pazar günü beni azarladı resmen bugünde markete gittik market arabasını dışarı çıkardım posetlemeyi içerde yapardık niye çıkardin dedi bende neyse hızlı olalım seri seri dedim sus dedi kızdı bende dayanamadım bıraktım orda eve geldim Hep arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyor napacagimi şaşırdım siz olsaniz napardiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(2,599 puan) tarafından

Ne söylesem seni doldurmak gibi olcak :pinch:

(1,469 puan) tarafından
Çok doluyum zaten şöyle canım
(2,599 puan) tarafından
Bana değer vermedigini hissediyorsam bir alanda, kendime daha cok değer vererek güçlenerek gostermeye çalışırım öncelikle. Karsimdaki kişiyi kaybetme korkum yoksa çabalarıma rağmen degismiyorsa yol veririm. Ama geçici bir süreç ise beni fark etmesini sağlarım. Bu konuda cok sağlıklı cevaplar veremiycem canim çünkü annemle babam boşanma evresinde ve babam anneme hiç deger vermezdi. Sizin durumunuzu bilmiyorum oncenizi, sonranizi. Sen bir ölç biç ne yapabilirim diye
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından
İşi gücü bırakıp kendime ve çocuğuma sadece bakardım 
(1,198 puan) tarafından
Kız bütün yorumlardasin işin yokmu senin bu kadar vaktin var
0 oy
(18,096 puan) tarafından
Kurban olsun sana ne diyim
0 oy
tarafından
umursama suslen puslen inadina ona bakma
(1,469 puan) tarafından
Bende öyle yapmayı düşünüyorum:(
0 oy
(4,401 puan) tarafından
Esin sana deger vermekten once saygi duymuyo sanirim. Saygi sevgiden bile onemli evlilikte bence. Cunku esim de olsa biraz ters bisey soylediginde ki azarlama filan degil bak saka bile dediginde orda dur bakalim kocam da olsan bi yere kadar diyorum sonra zaten ozur diler sağolsun. 
(1,469 puan) tarafından
Olabilir sanırım dün konuştum bakalım bir daha yapmaz inşallah
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Yani şahsen ben olsam kendine bak diyicek kısaca beğenmiyor zaten azarlıycak aşağılıycak emiri bana verip susturucak annem babam bile diyemez o fırsatı verdiysen hata sende ve düşünmende ona soğuk davran dediği gibi ol dikkat çek ama onu düşünme bence ne bileyim ya ne garip abi bbunlar böyle konuşacaklardı maden vlenmeden önce nerdeydi o akılları kabul ediceksin kardeşim madem aldın Allah allah gece gece sinirlenmeyeyim dedimde 
(1,469 puan) tarafından
Çok haklısın bazen düşünüyorum böyle insanlar evlenmemeli bizim gibilerin başını yakıyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 544 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 714 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 572 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 614 göst.
26 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı