0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (581 puan) tarafından

image

image

kızlar merhaba ben sonuçlarımı doktora yarın göstercek ama anlayanınız var mı merak ettim tsh çok yüksek çıkmış boynumda şişlik var o yüzden gittim doktora 6 ay önce doğum yaptım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
guatr olabilir mi acaba
(581 puan) tarafından
Evet canım ya hamile kalmadan önce değerlerim 1 ile 3 arasındaydı ama doğumdan sonra boğazımın şiştiğini farkettim sonuç 83 çıkmış aşırı yüksek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızzzz senin tiroid ne olmuş öyleer amannnnn en fazla 5.50 olmalııı 
(581 puan) tarafından
Evet ya hamile kalmadan önce değerlerim 1 ile 3 arasındaydı hamileyken ilaç kullandım doktor ömür boyu ilaç kullanman gerekiyor dedi salı günü gitmiştim kan vermiştim sonuç 83 çıkmış şok oldum
tarafından
Kullan bendede hamilelikte çıktı ama daha sonra gittiğimde normaldi
(581 puan) tarafından
Vallaha daha 21 yaşındayım ama 60 yaşındaki kadının bedenini taşıyorum canım vücudumun heryerine kramp giriyo çok güçsüz hissediyorum kendimi bakalım doktor ne diyecek
tarafından
Kramp giriyosa magnezyum kalsiyuma baksaydı keşke niye bakmadı
(581 puan) tarafından
Bakti canım ona da magnezyum 1.9 çıkmış
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Geçmiş olsun büyük ihtimal mr ister guatr lll için TSH çok yüksek çıkmış ayrıca karaciğer enzimleri biraz yüksek çıkmış yağlanma filan olabilir 
(581 puan) tarafından
Sağol canım benim hamileyken mr çekmişlerdi doktor ömür boyu ilaç kullanacaksın dedi ben hamileyken kullandım ama doğumdan sonra kullanmadım önemsemedim sonuç 83 çıkmış şok oldum
(3,443 puan) tarafından
Hadi ya bebeğe tahlil yaptılar mı peki bende de var ama seninki gibi yüksek değildi ama bebeğimde de çıktı istersen bı baktır
(581 puan) tarafından
Vallaha canım yakın zamanda idrar enfeksiyonu için tahlil yaptirmistik kan da almışlardı o zaman tsh ya baktılar mı bilmiyorum ama sonucları güzel çıkmıştı
0 oy
(20 puan) tarafından
Cnm tsh cok cok yuksek bnde guatr var dusun bu deger 5 olunca bile yuksek oluyo senin baya yuksek ihmal etme sakin ilerlemisse biyopsi yapilabilir
(581 puan) tarafından
Ayy aman Allah korusun ya yarın gidicem canım sonuç göstermeye
(20 puan) tarafından
İhmal etme cnm bn 6 yildir ilac kullaniyorum doktorum omur boyu kullanacaksin dedi
(581 puan) tarafından
Evet canım bugün bana da ilaç yazdı bu ilacı ömür boyu kullanacaksın kullanmama şansın yok dedi 100 mg yazdı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 490 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 94 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilasa (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 187 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaaa (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,474 soru

24,371,931 cevap

348,079 kullanıcı

...