Selamun aleyküm güzel hatunlar mukemmel anneler...
Şimdi bir konu hakkında yazmak istedim bir kardeşiniz olarak amacım büyüklük taşlamak kibirlenmek asla değil kibirden Allaha sığınırım sadece üzerimde olan müslüman kardeşlerimi uyarma emrini yerine getiriyorum
Kahve falı ne haramdır nede günah..
KAHVE FALI ALLAHA ŞİRKTİR ( ortak koşmak)
Ahirette günah ve haramların cezasını çektikten sonra Rabbim dilerse cennetle mukafatlandiralacak her müslüman ancak """"ŞİRKİN""" ALLAH katındaki hükmü kesin ve asla degistirelemezdir...
Sanane diyenler herkes özgür herkesin kendi günahı bendemi yanacaksin diye yorum yapacak olan kardeslerim
Bu bir kül olarak haşa benim değil eğer müslümanım diyorsaniz yaraticimiz olan ALLAH AZZE VE CELLENIN kesin HÜKMÜDÜR.... ha diyorsaniz ki ben müslüman değilim o zaman birşey demeye hakkım yok ancaaaak eğer bir kişi müslümanım diyorsa Allahın hükmünü hiçe sayıp aman inanmıyorum zaten,aman sanane herkesin günahından diyecek olan kardeşlerim bana değil ALLAHIN emir ve yasaklarına baş kaldırmış olacaklar
Herkes kendisini kandırmayı bıraksın kahve falı ne günah nede haramdir düpe düz ALLAH'A ŞİRK (ORTAK KOSMAK)
zaten ona karışma aman buna karışma ahir zaman almış başını gidiyor iman bir ateş topu olmuş resmen lütfen müslümanım diyorsak bunlara dikkat edelim bu hafif bir mesele değil okuduğunuz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904).
► De ki: “Gökleri ve yeri yoktan var eden Allah iken, O doyurur ama (kimse tarafından) doyurulmaz iken Allah’tan başkasını mı veli edinecekmişim?” De ki: “Şüphesiz ki ben, Müslimlerin/şirki terk ederek tevhid ile Allah’a yönelen kulların ilki olmakla emrolundum.” Ve “Sakın müşriklerden olma.” (denildi.) (6/En'âm 14)
► De ki: “Gökleri ve yeri yoktan var eden Allah iken, O doyurur ama (kimse tarafından) doyurulmaz iken Allah’tan başkasını mı veli edinecekmişim?” De ki: “Şüphesiz ki ben, Müslimlerin/şirki terk ederek tevhid ile Allah’a yönelen kulların ilki olmakla emrolundum.” Ve “Sakın müşriklerden olma.” (denildi.) (6/En'âm 14)