0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (953 puan) tarafından
Gercekten dunyalik seylere bazen o kadar kaptiriyoruz ki hic ölmicekmisiz gibi bos seyler icin ne kadar da kalp kiriyoruz yengemde cocuklariyla mutluydu esiyle belki hic olmicekmis gibi sabah kalkti oda belki esiyle kavgaliydi ama bi bas agirmasiyla gitti ve cenazesi geldi 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yaa Rabbım sabır versin inşallah başınız sağolsun canım :(

(953 puan) tarafından
Amin canim ya cok uzgunum aglamaktan basimi kaldiramiyorum  hayal gibi geliyor ölmedi sanki
-Reklam-
0 oy
tarafından

Başınız sağolsun canım rabbim ailesine evlatlarına sabır versin :'(

(953 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun canm daha cok gencti iki cocugu kaldi 6 aylik kucugu
tarafından
Of ya hayat hiç adil değil :(
(953 puan) tarafından
Aynen o yavrucak babaannemin elinde kaldi oda cok yasli daha kendine bakamiyor
0 oy
tarafından

Yengenmi vefaat etti cnm başın saolsn mekanı cennet olsn inşallah:(

(953 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun canm
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin büyük sabır versin, beyin kanaması mi geciriyormus ne oldu ki
0 oy
(870 puan) tarafından
Basınız  saglsn mekanı cennet olsn ınslh cok kotu bir durum Allah kimseye yasatmsn kımseyı annesiz babasız brkmsn nasıl öldü 
(953 puan) tarafından
Amin insAllah cnm beyin kanamasi gecirdi
0 oy
(2,210 puan) tarafından

Başınız sağolsun canım, benimde komşum öyle sol kolum ağırıyor dedi adam akşam hastaneye gitti sabah cenaze arabasıyla döndü :( helallik isterken bağıra bağıra ağladım. Geride 4 çocuğu kaldı.. maalesef boş şeyler için kendimizi yıpratıyoruz.. ölüm öyle gerçek ki anlatılması bile kalbe sancı..

(953 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm cok kotu bi durum inan suan bnde bagira bagira aglamak istiyorum
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Başınız sagolsun cok üzücü gerçekten  :( :( benim babamın kuzeni de hastaneye normal kontrole gidiyo kalbinde tıkalı damar olduğunu onu açmaları gerektiğini söyleyip anjiyo için yatırıyolar ve akşama cenazesi eve geliyo daha 35 40 yasinda falandi ve o kadar çok severim ki onu Allah bütün ölmüşlere rahmet eylesin 
(953 puan) tarafından
Bende hem amcami hemde esini cok seviyordum cok iyiydi ikiside hic kimseye zararlari yoktu en cok canimi yakan iki cocugu ne olacak simdi
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Kurban olduğum RABBİM sabır versin mekanı cennet bahçelerinden olması duasiyla Âmin 
(953 puan) tarafından
Amin canm Allah razi olsun
0 oy
(17,165 puan) tarafından
Ahh çok zor durum Bebeği napiyor simdi canm kim bakıyor şuan 
(953 puan) tarafından
Hic bilmiyorum onlar agrida ben ankaradayim babamlar yolda gidiyolar bi amcamla konusabildim oda cok agladigi icin konusamadim hic
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Başımıza ölüm,musibet gelmedikçe anlamıyoruz malesef 
(953 puan) tarafından
Aynen oyle canm
0 oy
(51,027 puan) tarafından
basiniz sagolsun canim 
(953 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm

İlgili sorular

0 oy