0 oy
428 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,294 puan) tarafından
Burada bilenleriniz var zaten depremde evimiz yıkıldı kaynanamlarin da evi yıkıldı ne yazikki köye ev yaptırmak zorunda kaldık yaptırdık biraz kaynanamlar para verdi biraz biz verdik borç harç yaptırdık eşyaları eşimin akrabaları aldı birazını yatak odamı falan annemler aldı bir şekilde eve yerleştik şu an birlikte yaşıyoruz ama resmen bana azap gibi geliyo ağızlarını açınca biz ev yaptırdık size diyorlar halbuki bizde para verdik hala da eşim bütün maaşını onlara verir ben annemlere geldim kafa dinlemek için ama neredeyse geldiğim günden beri ne zaman geliyorsun demeye başladılar orada kendil3rden sıkıldığım için geldim buraya eşimle özel hicbirseyimiz yok zaten ama eşim hicbirseyin farkında değil hala annem ne derse o derdinde bu ay buraya geldim bütün maaşını çekmiş annesine vermiş bende salı günü geleceğim biletimi al dedim bana bütün maaşı çektim anneme verdim bende para yok diyor bende bisey demedim eşim bana birlikte oturalım dediğinde ben kabul etmedim konteyner basvurusu yapacam dedim ama o zaman evimizin hasar tespiti e devlette görünmüyordu o yüzden yapamadım kayinbabamin ikametgahı bizim evde olduğu için hasar tespiti yapılır yapılmaz kira yardımına başvuru yapmış o zamann ailemde kalıyordum ben haberim yoktu o yüzden koyteyner basvurusu yapamadım mecburen bunlarla oturmak zorunda kaldım eşime 1 yıl süre verdim daha fazlasını benden bekleme dedim kızlar gerçekten anlamıyorum bize iyilik yaptıklarını düşünüyorlar ama bu gerçekten iyilik değil eşimden soğudum annemlerin yanından eşimin yanına gidesim yok kaç kere dedim eşime bak kira yardımını iptal edin biz koyteynere gidelim diyorum beni dinlemiyor ailemi tek bırakamam diyor annesi geçen gün kız kardeşine gitti diyor ki annemsiz evin tadı yok ya adam neden evlendin o zaman ailene bu kadar duskunsen bazen önceki gunlerimi arıyorum eşim ailesine her zaman çöm düşkündü ama kendimize ait düzenim evim vardı şu an ne evim ne de düzenim kaldı ne de evliligim resmen eşimle yabancı gibiyiz birlikte oturmayı teklif eden anne baba çocuğuna iyilik yaptığını düşünmesin bu asla iyilik değil maalesef çok uzun oldu sizinle dertleşmek istedim 

4 Cevaplar

+1 oy
(6,677 puan) tarafından
Cnm mecbur kalmışsın belli ama eşinin bu huyu olduğunu biliyor san keske hiç kabul etmesydin misal bizde para verdik diyorsun keske vermeseydnz 
(6,677 puan) tarafından
Bnm eşimde ailecidir çok kötü bir huy ya isin yoksa cek bunlari:(neyseki uzağım buna şükrediyorum
(1,294 puan) tarafından
Yaa ben iki sokak öteye bile şükür ediyordum depremden önce herkesin evi ayrıydı ama Rabbım böyle bir felaket verdi böyle olduk hiç istemedim en başında da ama mecbur bırakıldım çünkü ben esiminde onların da ne huyları olduğunu biliyorum
(6,677 puan) tarafından
Allah yardmcnz olsun cnm sabır versin biran önce kurtulman ümidiyle
(1,294 puan) tarafından
Amin inşallah canim tokiler hayırlısıyla yapılsaydı tek umudum bir an önce yapılmasi
(6,677 puan) tarafından
İns cnm
-Reklam-
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Başta keşke eşyalı eve çıkalım deseydin gerçi şimdi de çıkabilirsin de esin ikna olmaz gibi daha sütten kesilmemis
(1,294 puan) tarafından
Dedim canım dedim ama asla dinlemiyor daha maaşını çekiyor annesinin eline veriyor hele daha birde korkuyor ailesinden çocuk gibi
(2,392 puan) tarafından
Ya boşa demek istemiyorum bi yandan deprem olduğu için işler bu raddeye gelmistir diye düşünüyorum da bir yandan da hem sana biseye ihtiyacın var mı demeden annesine bütün maaşını vermesi hem sen başka eve çıkalım yada konteynere başvuralım dediğinde annemi bırakamam tepkisi ..  beni bunu söylemeye itiyor.. ki konteyner da yaşamak da herkesin harcı değildir sen bunu bile kabul ediyorsun ailen için o ise isteyerek kurduğu aileyi değil hala annesini dinliyor cocuk gibi
(1,294 puan) tarafından
Depremden önce de aynıydı canjm benim eşim çok aşırı anneci annesi ne derse onu yapar ama en azından ben evimdeydim kendi düzenim vardı simdi herseye karışıyor herseyi eleştiriyor ben rahat değilim kayinbabam kaynim var tesetturluyum 6 ay oldu eşimle basbasa dizi bile izlemedik düşün böyle evlilik olur mu
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Zaten bi bu erkeklerin var anasi babasi kizlari kedi kopek doguruyo cunku. Sinir oluyorum soyle insanlara. Anasi kiymetliyse otursaymis onlarla ne almis el kizini
(1,294 puan) tarafından
Aynen benim annemi babamı ne arar ne sorar ben 5 aydır aileme gelmiyorum bana diyor tek 10 gün kalıp geleceksin
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Valla çok zor durum ne desem bilemedim anneci erkek çok zor eşin uckuruna düşkün de ordan belki kurtarabilirsin ne bilim başka türlü nasıl olcak 
(1,294 puan) tarafından
Onun ana sevgisi herseyin önünde maalesef canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 511 göst.
13 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sefikaa45 (26 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 991 göst.
29 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde leman novruzova (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 675 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,454 soru

23,761,278 cevap

315,430 kullanıcı

...