Burada bilenleriniz var zaten depremde evimiz yıkıldı kaynanamlarin da evi yıkıldı ne yazikki köye ev yaptırmak zorunda kaldık yaptırdık biraz kaynanamlar para verdi biraz biz verdik borç harç yaptırdık eşyaları eşimin akrabaları aldı birazını yatak odamı falan annemler aldı bir şekilde eve yerleştik şu an birlikte yaşıyoruz ama resmen bana azap gibi geliyo ağızlarını açınca biz ev yaptırdık size diyorlar halbuki bizde para verdik hala da eşim bütün maaşını onlara verir ben annemlere geldim kafa dinlemek için ama neredeyse geldiğim günden beri ne zaman geliyorsun demeye başladılar orada kendil3rden sıkıldığım için geldim buraya eşimle özel hicbirseyimiz yok zaten ama eşim hicbirseyin farkında değil hala annem ne derse o derdinde bu ay buraya geldim bütün maaşını çekmiş annesine vermiş bende salı günü geleceğim biletimi al dedim bana bütün maaşı çektim anneme verdim bende para yok diyor bende bisey demedim eşim bana birlikte oturalım dediğinde ben kabul etmedim konteyner basvurusu yapacam dedim ama o zaman evimizin hasar tespiti e devlette görünmüyordu o yüzden yapamadım kayinbabamin ikametgahı bizim evde olduğu için hasar tespiti yapılır yapılmaz kira yardımına başvuru yapmış o zamann ailemde kalıyordum ben haberim yoktu o yüzden koyteyner basvurusu yapamadım mecburen bunlarla oturmak zorunda kaldım eşime 1 yıl süre verdim daha fazlasını benden bekleme dedim kızlar gerçekten anlamıyorum bize iyilik yaptıklarını düşünüyorlar ama bu gerçekten iyilik değil eşimden soğudum annemlerin yanından eşimin yanına gidesim yok kaç kere dedim eşime bak kira yardımını iptal edin biz koyteynere gidelim diyorum beni dinlemiyor ailemi tek bırakamam diyor annesi geçen gün kız kardeşine gitti diyor ki annemsiz evin tadı yok ya adam neden evlendin o zaman ailene bu kadar duskunsen bazen önceki gunlerimi arıyorum eşim ailesine her zaman çöm düşkündü ama kendimize ait düzenim evim vardı şu an ne evim ne de düzenim kaldı ne de evliligim resmen eşimle yabancı gibiyiz birlikte oturmayı teklif eden anne baba çocuğuna iyilik yaptığını düşünmesin bu asla iyilik değil maalesef çok uzun oldu sizinle dertleşmek istedim