0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,851 puan) tarafından
Mesela mutakta kullandığınız mutfakta banyoda kullandığınız banyoda çamaşır yıkarken kullandığınız makinaya yakın mıdır 

Yada detarjan bölümü var hepsini bir arada mı saklarsınız 

18 Cevaplar

0 oy
(17,775 puan) tarafından
Banyoda dolap var bütün deterjanlar orda makina da banyoda 
(1,851 puan) tarafından
Mutfakta kullandığında mı orda benimde çamasır makinası holl de kocaman dolap yapmışlar falan diyorum bütün detarjanları oraya toplayayım hem çocuklar yetişemez
-Reklam-
0 oy
(14,122 puan) tarafından

image

makinenin uzerine bundan aldim cok rahat ama suan ev topladigim icin karisik biraz:) 
(1,851 puan) tarafından
Bende az önce topladım dolaba ayrı ayrı koyuyordum hep ☺️
0 oy
tarafından
Mutfakta kullandığım deterjanlarım mutfakta lavabo altında duruyor. 

Banyoda kullandığım deterjanlarım banyoda kalıyor benim çamaşır makinem mutfakta ama ben genede yumuşatıcı, deterjanı banyoya koyuyorum
0 oy
(19,545 puan) tarafından
Çocuğun ulasamayacagi yerlerde üst dolaplardâ turuyorum
0 oy
(3,562 puan) tarafından
Mutfak Balkonumda dolap var herşey orda Çamaşır makinemde mutfakta
(1,851 puan) tarafından
Benimde çamaşır makinamda büyük dolap var oraya toplamayı düşünüyorum bütün deterjanları çocuklar yetişemez hem oğlan bazen eline sürüyor mutfakta almak istiyor falan sıkıntı yaşıyorum
0 oy
tarafından
Benm çamaşır makinem mutfakta o yüzden deterjanlarda mutfakta canm
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Banyo için olan banyo da mutfak olan içinde mutfakta buzdolabı üstüne koyuyorum bı iki tane sadece çamaşır deterjanı da aynı şekilde makina yakın 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Makinam dolap icinde onun ustunde detarjanlar onun ustunde havlularım ve temiz bornozlar var

Mutfaktakilerde lavabonun altında tutarım
0 oy
tarafından

Deterjan bölümü var ona ozelde kutusu var orda:ermm:

0 oy
tarafından
Çamaşır dolabı var kocaman ona koyuyorum 
0 oy
(4,249 puan) tarafından
Banyoda dolapta duruyolar
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Litrelik alınca ufak şişeye ayiriyorm mutfak için mutfakta tezgah üstunde banyo çamaşir içinde kirli sepetlere ufak koçlar koydm ona koyuyorm dağınık değil bir aradadır aradığım elimin altinda olur
0 oy
(13,587 puan) tarafından
Camasir ve mutfak ürünleri mutfakta lavabo altında diğer genel temizleyiciler de lavabo altinda
0 oy
tarafından
Banyo için olan deterjanlar temizlik malzemeleri ebeveyn banyosunda. Mutfak için olanlar çocuktan dolayı misafir banyosunda duruyor. Bulaşık deterjanını çamaşır suyunu alıp sabunluğa boşaltıyorum. Kilitli kapak şeklinde olan saklama kaplarına da bulaşık makine deterjanlarını koyuyorum. 
0 oy
(165 puan) tarafından
Mutfakta ve banyoda saklıyorum 
0 oy
(13,723 puan) tarafından
Banyoya girerken korıdorda lavabo altında dolap var oraya koyuyorum 
0 oy
(17,251 puan) tarafından
Makinem mutfakta. Kiler dolabım var 3 kapılı bı kapısını temizlik malzemelerine ayırdım ordalar bütün deterjanlar 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Mutfakta kullandiklarim mutfak lavabosunun altındaki dolapta dizili orası sadece temizlik malzemesiyle dolu,çamaşır makinesiyle ilgili olanlar tuvaletin ordaki el yıkama lavabosunun altında ki dolapta durur çamaşır makinem banyoda değil ama deterjanları koyduğum yere 2 3 adım yakın mesafe de ama fazla kalanları dolaba koyuyorum 1 yumuşatıcı ve deterjan kutum makinenin hep üstünde duruyo 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 188 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 411 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 592 göst.
23 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde terslale (3,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 300 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,586 soru

12,277,053 cevap

37,787 kullanıcı

Kategoriler

...