0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
32 aylık kızıma tuvalet egitimine basldm dha, onceki denememde cok ypranmstk o da cok korkuyordu. Şimdi bugun 4.günumüz geceleri cok ciş yptgı için ve asla uykusndan klkmadıgı ıcın bezlıyorm şimdilik ustune gtmek ıstemıyorum. Henüz dha hiç lazımlıga ypmadı evde normal tuvalet var ıraya goturmye clısyorm orayada ypmadı hiç. Sbh 9/30da cıkardk bezi ama, sbh beri dha hiç çiş ypmadı ustune uyuyor suanda uyksndada hla ypmadı cok da su içer ama blerek mı tutuyor.bu kadar tutması skntı olurmu ki. 

3 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından

Bilerek tutuyor olabilir normal alışmaya çalışıyor sabret 

Bir de geceleri bezleme çocuğun kafasi karışır altina alez naylon vs ser
(415 puan) tarafından
Braz gundzü halledeyim once canım bz tuvalet egıtımı suresnce cok yprandık kızıma bu ıkımcı denemem dha once 10gunde brkere ble ypmamstı lazımlıga. O yuzden cok ustne gtmek istemıyorm ben yvs yvs olsn ıstyorm. Eger basarılı olamazsam gecede bezi cıkarıp oyle denerim fıkır ıcın saolun:)
-Reklam-
0 oy
(53,184 puan) tarafından
oyle öyle alışacak benimkide.hic yapmamisti uyumayan kiz o gün gunduz uyumuştu uykuda salmisti☺️
(415 puan) tarafından
Dogrudur cnm allah yardmcmz olsun sız hallettnızmı tamamen
(53,184 puan) tarafından
büyüdü benimki ama zor ogrendi cisi
(415 puan) tarafından
4gün bttı hala saga sola parkeye ypıyor
0 oy
(3,289 puan) tarafından
Uyku sersemiyken al kucağına oturt lazimliga o yapar zatn büyükler gbi hadi kalk çişini yap snra uykuya dalma sini mı bekliyorsunuz 
(13,379 puan) tarafından
Haha ppst sahibi degilim ama benim oglumda asla kalkmiyo. Bende kalk cis yapicaz demiyorum tuvalete goturemiyorum bile aldigim anda kiyamet kopuyo
(415 puan) tarafından
Bnm kızımda aynı vllahi çişimizi yplm dediğim an kacıyo yanı saklanıyor drek
(3,289 puan) tarafından
Gece uyurken fisildiyorm annem çişe gidiyoruz diye esniye esniye kucağımda yapıyor yerine geri yatırıyorum , bazıları direk uykudan unadirmaya çalisarak götürüyor o bakımdan dedim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
8 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
16 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde H&A&Z (2,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 388 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,558 soru

23,735,954 cevap