0 oy
258 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (741 puan) tarafından

Saçımı kestircektim 4 parmak bayan kuaförüne bildiğiniz yoldu kadin beni ;) o günden belli kadın kuaförüne gitmem 

19 Cevaplar

+3 oy
(531 puan) tarafından
Saç ve kadın doğum konusunda en iyi erkekler 
-Reklam-
+2 oy
(6,994 puan) tarafından
Dağ kaçkınına dönsem de erkek kuaföre gitmem. Üstelik sağlık değil mecburi değil bişey değil:)
(6,532 puan) tarafından
Aynen bende :)
(4,224 puan) tarafından
Yani doktorr neyse de sacimida kestirmem asla günahı bir yana elin adamının elinin ne işi var saçımda
(6,994 puan) tarafından
Günahı da bir tarafa değil bence benim için yani öyle
(4,224 puan) tarafından
Benn tesettürlü olduğum için asla gitmem ama tesettürlü olmasaydım da erkek kuaföre gitmezdim şahsen
(6,994 puan) tarafından
Kesinlikle aynı şekilde:)
0 oy
(11,699 puan) tarafından
Peki ucuz diye kadın erkek ayırmayan ben :D
(11,699 puan) tarafından
Bak vallaha yalan olmasın bacım sanırım en son kuaföre 1 sene olmuştur gideli.kasimi biyigimi kendim alırım saçımı da uzatıyorum kestirmiyorum hiç.belime kadar gelince bir toplatcam ucundan tamam
(741 puan) tarafından
Bende öyle senede uclarindan aldirmak icin kas bıyık agda hep kendim yaparım ne gerek var derim
(51,052 puan) tarafından
bu ben ☺️cok uzayıp rahatsiz ettiğinde kwstiriyorum o kadar
(11,699 puan) tarafından
İkbalim senelerdir küt kullanıyordum.bir esti kafama. Sanırım 10 seneden beri en uzun saçım su an.sukur bir tane dügunde istediğim model yaptircam saçımı
(51,052 puan) tarafından
bende kendimi bildim bileli kucuklugumden beri hep uzun sacliyim bir iki kez kisa kestirdim pisman oluyorum☺️
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Ee erkeğe gittiğin için aferim.
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Bence erkekler daha güzel yapıyo geçen sene bir asker saçımı boyadı kesti tugayda askerdi rütbeli asker eşlerinin sclarini yapardı hayatımda onun kadar hiç kimse güzel saçlarımı yapmamisti 
0 oy
(422 puan) tarafından
Canım anam diyorum 
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Tesettürlü oldugum için kadın kuaför zaten yıllardır değişmedim kendisini arada derim sana bir şey olursa ben ne yaparım kimlere giderim leyloş diye ☺️☺️
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Kapanmadan önce erkek kuafördü adam işinde çok iyiydi 
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Benim kuaförüm erkek ve gerçekten hakkını veriyor nişan kına düğün saçımı bile ona yaptırmıştım bir kaç kez mecbur başka kuaföre gittim hiç memnun kalmadım 
0 oy
(1,463 puan) tarafından

Sacimi kestirdigim ve ombre yaptirdigim kuaforum erkek. Hatta tum ekibi erkek bitane kadin personeli var. Harika isler cikariyorlar  memnunum ve cok saygililar. Tum misafirlerine surekli birsey ikram etmek isterler.

0 oy
(769 puan) tarafından
Kuaför olarak erkekler daha başarılı oluyor canım 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Vallahi aciksan kesinlikle erkek çünkü erkek gözüyle yaptığı için kadını güzel görmek önceliği oluyor güzel işler çıkarıyorlar 
0 oy
(513 puan) tarafından
bence kuafore gore degisir. kadinda da cok cok iyiler var erkekde de. ama genele bakarsak erkek kuaforler daha yetenekli oluyor. bir fönü bile cok guzel cekiyorlar. ama dedigim gibi kisiye gore degisir
0 oy
(7,983 puan) tarafından
Kadın kuaföre saçımı kestirmem. 2 kere o hataya düştüm bir daha düşmem 
0 oy
tarafından
Kadın kuaförlerde erkeklerde çalışıyor o tarz bir yerde kestirin
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Benimkide erkek kuaför adam baya iyi işinde çok güzel kesim yapıyor bej düz sevmiyorum hani kendinden bisey katmali Bi havası biseyi olmalı şuan adam başka yere taşıdı Bi kaç kez başka yerlerde denedim hiç hoşuma gitmedi evde kessem daha iydi
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Kuafördede doktordada erkeğe gitmek daha iyi karı kuaför benim saçıöı yıllar önce eğri büğrü kesmişti odur budur erkek kuaföre giderim
0 oy
tarafından
Genel olarak öyle şeylere takılmam. Sürekli gittiğim yerde karı koca çalışıyor. Adam saç kesim ve boyama yapıyor saçla ilgili herşey de adam uğraşıyor. Diğer geri kalan pedikür manikür makyaj ağda kaş bıyığı kadın yapıyor. Kına da düğünde ve her nereye gidersem gideyim onlara yaptırıyorum saçımı makyajımı. 
0 oy
(17,206 puan) tarafından
Kadin kuaföre giderim tesetturluyum çünkü 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 215 göst.
25 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 499 göst.
0 oy
0 cevap 13 göst.
+2 oy
23 cevap 353 göst.
26 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu

406,308 soru

12,181,927 cevap

36,682 kullanıcı

...