Bı 6 ay kadar önce Diyarbakır'dan Kocaeli'ye ablamın düğününe gittik.Eşim zaten orda calisiyodu.2 ayda bir eve geliyodu.Elinde o ara para yoktu diye kredi kartı çıkarttı.8 bin TL borç yaptı düğün masrafı icin
Düğün boludaydi araba kiraladik.Benzini takım elbisesi düğün takısı fln derken harcandı baya
Şimdi eşim tutturmuş ceyreklerini bana ver diye.Bende dedimki sen 4 senedir çalıştığın bütün parayı babana veriyosun.Bana hiç para verdinmide şimdi borcu ödemek için benden istiyosun.Ayrica 6 tane kardeşiyle anasiyla babasiyla yaşıyorum.Sürekli kavga halindeyiz.Dedim sen bana bi gelecek bile vaad etmiyosun.Evi ayırmak için kılını kipirdatmiyosun.Benim yarın çocuklarımla ne olacağım belli değil dedim
Dün gece feci tartıştık işte en kötü günümde yanımda olmuyorsun seninle konuşmak istemiyorum sen ne biçim kadınsın falan dedi
Şimdi sorun ceyrekler değil adam olsaydi hiç düşünmeden verirdim ama bugüne kadar bütün parasını babasının eline sayan bi adama ben niye son altınlarımı vereyim
Bı yandanda diyorumki yasal işlem baslatilmis.Acaba versemmi diyorum
Uzun oldu ama lütfen herkes fikrini belirtsin.Burdaki cevaplara göre hareket edicem
Bunuda ekliyim.Şu an 7 aylığına yaşadığımız köyde çalışıyor.Adam parasını toplu olarak verecek 70 bin TL
Onuda direk babasına verecekmiş.Verdiginde ceyreklerini alıp sana geri vericem diyor ama güvenmiyorum