Aşırı derece kızgınım birde size danışmak istedim babam ile eşim gerçekten küçük birşey yüzünden tartıştılar bunu teyzem dahil herkes biliyor ben babamla iyiyim bir sorunumuz yok geçen parka gittik teyzemde gelmiş ti anneme defalarca ısrarla mesele o değil senin kızınla damat arasında birşey var sen söylemiyorsun dedi annemde yok herkes biliyor ne var bunda yarın birgün barışırlar demiş gene sormuş defalarca kurcalamıs annem senin kızın sorunları oldu kaç kez biz milletten duyduk benim sorunu yok sen illa birşey arıyorsun demiş sonra baktım giderek sesler yükseliyor anneme hadi gidelim dedim annem eve gelince bana dediki siz duymadınız bana hain diyor laf kurcalıyor resmen ara bozmaya çalışıyor sana çekemiyor kızın bizi diyor iyi olmamızı kabullenmiyor hep kendini iyi göstermeye çalışıyor dedi neyse biz eve geldik o akşam diğer kuzenim yanına gitmiş teyzemin iki kızı var diğer kuzenim muftaktayken demiş ki
Benden için yani ... bu kız çok kıskanç sizi çekemiyor ortalığı karıştırıyor kocalarınıza sahip çıkın terbiyesiz bu kız demiş oysaki ben asla saygısızlık etmedim bu zamana kadar kuzenim yemin ettirdi adımı verme ne olur sonra benim başımın etini yerler ben teyzeni bil dikkat et diye seni uyardım dedi ben şimdi bu durumda teyzemi arayıp. Ağzıma geleni demelimiyim