0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (1,314 puan) tarafından

Kızlar eşimin işi gereği başka şehirden insanlar geliyor onlarla görüşüyor çocuklarının küçülen kıyafetlerini istemiş geçende kızım olduğu halde erkek kıyafetleri giydirmem dedim şimdi de kızım bisiklet istiyor 3 yaşında onlardan istemiş kocaman erkek bisikleti resmi atmış bunu getirecekler diye :angry:tamam ekonomi çok kötü ama insanlardan bişey istemesi beni deli ediyor imkanı var alabilir mesela ama yok aldığı aylığı ne yapıyor bilmiyorum hep yok hep yok der 

7 Cevaplar

+1 oy
(690 puan) tarafından
Normalde kadınlar ister işte giydirmediğin küçülen varsa versinler diye erkek de ilk defa gördüm ‍♀️ yani calısıon paran var durumunda var e daha ne millete söylüyorsun. Aldığı maaştan naptıgunı nasıl bilmiyorsunuz aileyle beraber mı yasıyorsunuz
(1,314 puan) tarafından
Kuzum borç ödüyor yüklü para almadan bitiyor işte evin eksiklerini falan alıyor ondan sonra yok demeye başlıyor ailesinden böyle görmüş değiştiremiyorum huyunu inciniyorum
(690 puan) tarafından
Valaha Allah yardımcın olsun ne diyeyim ya işin zor gercekten. Yani huy değişmedıyse başta daha değişmez öyle geldi öyle gider
-Reklam-
0 oy
(16,910 puan) tarafından
Yuh yani başkasının çocuğunun eskisini almaya utanır insan 
(1,314 puan) tarafından
Ben inciniyorum ya
0 oy
(4,193 puan) tarafından
Esin cuma gunleri de cami avlusuna mendil aciyo mu bacim :)))) birinin hayrina vermesi baska bunu istemek baska. Yani istedigi taraf ben olsam pekte hoş seyler dusunmem kocan hakkinda. İs ortamiysa bide kendi imajını sarsar yani
(690 puan) tarafından
Allah affetsin çok güldüm :))) cuma nedir yaaaaaa
(4,193 puan) tarafından
Bak dusun iste arkadaşın yazdiklarini okuyunca aklima ilk gelen sey o oldu bi de esini taniyanlari ona karsi dusunceleri nelerdir kim bilir
(1,314 puan) tarafından
:))) kuzum ailesinden böyle görmüş değişmiyor huyu
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ay yok artik benim durumum olmasa bile esim kimseden bişey istemez herlade eşiniz baya rahat belkide aralarındaki samimiyetle alakalıdır bilemiyorum ama bana da değişik geldi
(1,314 puan) tarafından
Ne olursa olsun ben inciniyorum ya ailesinden böyle görmüş degismiyo huyu
0 oy
(4,581 puan) tarafından
Sinir bozucu bir durum yoksa bile kkmseden birşey istenmez karşı taraf teklif ederse alırsın yoksa susbotur bir de erkek adama hiç yakışmaz 
(1,314 puan) tarafından
İşte ailesinden böyle görmüş değiştiremiyorum
(4,581 puan) tarafından
İstemiyorum bir dahabgeyirme getirirsen kapıya koyarım de kaynimda böyleydi eltim biraz adam etti:)
0 oy
(13,243 puan) tarafından
Bir anne baba çocuğuna almayacaksa kime harcayacaklar yani böyle olmamalı tamam ekonomi iyi değil ama yani bi şeylerden kısıp da yapılabilir bazı şeyler 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Başkasından istemek yerine sıfır alma gibi bir durumu yoksa bile ikinci el uygulamalardan fln alsın bari kız ne yapsın kocaman bisikleti işine yaramaz hem 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 561 göst.
10 Mart 2020 Aile kategorisinde Beyaz Gül (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 460 göst.
14 Kasım 2023 Aile kategorisinde Anne-bebek (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 366 göst.
17 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Buket masal (2,480 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 484 göst.