0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,678 puan) tarafından
Kızlar çamaşır suyu ne sıklıkla kullanıyorsunuz kıyafette ki lekeyi güzel geçiriyor ama işte çok zararı var diye de içim rahat etmiyor tuvalet banyoya sık kullanmıyorum onun yerine bitkisel kullanıyorum ama mutfak bezlerini koyuyorum arada 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece banyoda kullanirim geri kalan temizlik işlerimi sirkeyle hallederim
(1,678 puan) tarafından
Canım bende kullanmıyorum başka biyere ama kıyafet lekesinde işe yarıyor makineye atıp ikinci durulama yapıyorum ama yinede kalır mı
(2,737 puan) tarafından
Aynen bende bunu yapıyorum. Yoksa tuvalet banyo ölsen temizlenmiyor çamaşır susuz.
tarafından
Makinede bisey olmaz
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Ben kullanıyorum valla zararlı ama napim ya tuvaleti el yıkamayı her gün onunla yıkıyorum bulaşıkta da sürekli kullanirim 
(1,678 puan) tarafından
Azaltmaya çalıs bence canım ya başka alternatif ler dene en azından banyo dışına
(14,164 puan) tarafından
Bu benim azaltmış halim hamile kalmadan önce bulaşığı falan sadece domestosla yıkardim yerleri her gün elimle ve sadece domestosla silerdim ellerim yanardı hep
(1,678 puan) tarafından
Ayy yapma canım ya çocuk için en azından azalt
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Valla ben banyoya tuvalete bardağa tabağa bezlere ve kıyafetlere kullanıyorum evet çok zararlı biliyorum ama yapicak bişey yok bide benim alerjim var boğazım kaşınır basım döner gene de hergun elimde
(1,678 puan) tarafından
O kadar da yapma canım ya azalt bence geçen kaynanam astım kullanmış hastanelik oldu
(4,224 puan) tarafından
Keşke yapmasam ama benim zaafim temizlik malesef asamiyorum
(1,198 puan) tarafından
Ya bende öyleyim bulasikta banyada tuvalete yer silmede yani onsuz iş yapamiyorum
0 oy
tarafından
Beyaz çamaşırlara bolca kullanırım. Bembeyaz çıkar çamaşır makinam çok eski diye mi niyeyse böyle yapmazsam temiz çıkmıyor
(1,678 puan) tarafından
Hmm anladım canım yıpranıyor mu peki çamaşırlar
tarafından
Hiç yıpranmıyor Kar gibi çıkıyor çamaşırlar
(1,678 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim canım direk mi dokuyorsun
tarafından
Evet canım çamaşırları makinaya atmadan önce açıyorum lekeli yerlere döküyorum  2 DK bekletiyorum rengi açılıyor dürüp makinaya atıyorum çok atıyorum öyle 60 derece yoğun yıkamada yıkıyorum
(1,678 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Her yere ben kualanirim banyo mutfak tuvalet ne yapim
0 oy
tarafından
En önemli yerde kullanmıyorsun 
(1,678 puan) tarafından
Nasıl yani canım sadece banyoda kullanıyorum ama günlük olarak değil Ersağ kullanıyorum günlük
tarafından
Tuvalet banyoya sık kullanmıyorum demişsin canım tuvalet banyoya çamaşır suyu şart ya başka türlü mümkün olmaz benim için onu dedim yani
(1,678 puan) tarafından
Canım işte Ersağ inki de güzel günlük kullanıma haftalık da çamaşır suyu
tarafından
Anladım canım
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Ben banyo wc lavabo bazen kıyafet cogu zamanda mutfakta kullanıyorum hmn sarariyor mecbur birazdq
(1,678 puan) tarafından
Mecbur ama zehir işte
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Vallaha brn içiyorum resmen her 4 günde biter geçen 5 kiloluk aldım 1 haftada bitti benim elim ayağım ben o konuda hastayım canım gider cif koklarım
(1,678 puan) tarafından
Sağlığın için azaltmaya çalıs canım ya resmen zehir
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ben de tuvalet banyoda mutfak tezgahında lavanosunda hep kullanıyorum. Çamaşırlara leke çıkarıcı kullanıyorum 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ay valla ben kullanıyorum ya herşeye hemde sadece yerlerde genelde kullanmıyorum sürünen çocuk var çünkü 
0 oy
(18,122 puan) tarafından
Banyoda kullanırım sadece 
0 oy
(701 puan) tarafından
Zararlı olmasa yıkanırım camasır suyu olmadan temızlık yaptıgımı anlamıyorum ama abartmak oyle dozunda kullanırım ve ıyıce durularım sıldıgım yıkadıgım kullandıgım yer neresı ıse 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Heryerde kullanıyorum bi sorun yaşamadım cok şükür 
0 oy
(361 puan) tarafından
Beyaz çamaşırlara kullanıyorum, banyoda kullanıyorum klozette. Bir de evi silerken kullanıyorum sirke ile. O koku böyle buram buram gelmeli. Mutfakta genelde sarı güç cif kullanıyorum. Bazen çamaşırlar çıkmayınca sarı güç sıkıyorum tertemiz yapıyor 
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Her şeyde ve her gün kullanırım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 293 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 999 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde babs anne (4,386 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,393 cevap

43,415 kullanıcı