+1 oy
850 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşinizden gizli dışarıdan sipariş verirmisiniz yemeği disaidan yedik eşim tatliyids yiyelim dedi bende yeter artık gidelim dedim babamlar gelicek diye şimdi de canım tatlı istiyo eşimde evde değil versemmi sipariş bilemedimmmm sizde yaparmisiniz öyle benim gibi

28 Cevaplar

0 oy
(1,070 puan) tarafından
Ben söylerim ya gizli gizli yapmam o an canım istemiyordu ama su an istiyor derim eşim de alma demez zaten 
tarafından
Benimki de demezdi de inatlastik bı kere eve gelirken tatlı almış da gelmiş sevdiceğim ❤️
(1,070 puan) tarafından
Ne güzel işte bak seni sevdiğini belli etmiş rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah:)
tarafından
Aminn canım Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Veriyorum her istediğimde onami sorcam:D

Evdeysen sende yetmişinde derim sadece

0 oy
tarafından
Dışarıdan sipariş ederken neden gizlenmesi gerek ki
0 oy
tarafından
İstediğim oluyordu :) soylemiyordum
0 oy
(210 puan) tarafından

Bende öyle sipariş verirken danışman oda neden diye sormaz sağolsun çünkü hamilelegimin 3 ayı dışardan söyledim yemek yapamadığım ve midem bulandigi için :D

tarafından
Benim dışarıda ymk siparişim hiç olmaz etmemde.. Ki sipariş etseydim eğer tatlıyı biraz daha fazla sipariş ederdim eşime dolapta ayırırım payını boğazımdan geçmez onsuz çünkü
0 oy
(5,188 puan) tarafından
Canım ne isterse sipariş veriririm eşimde asla karışmaz 
0 oy
(498 puan) tarafından
Ne gizlerim nede hesap veririm gerek yok yani canım istiyorsa yerim.  Sorarsa evet dersin 
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Bazen gizli veririm bazen kendisinden isterim bana şunu söylesene diye sagolsun bi kez dahi kızmamıstır. 

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,040 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz33 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 874 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,729 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,246 göst.
4 Aralık 2019 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu

408,520 soru

12,274,857 cevap

37,707 kullanıcı

Kategoriler

...