0 oy
293 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (239 puan) tarafından
Bebek oluşmadan keseyi aldırmak günah değil dedi burda ki bir hoca doğru mu acaba internette videolarda açıklama olarak tam o şekilde bulamadım 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,070 puan) tarafından
Bence günahtır ya bu benim şahsi düşüncem hoca değilim fetva da vermiyorum ama günahtır orda bir can oluşacak atmaya seni hissetmeye başlayacak yani zaten bunları düşünen de o keseye bile kıyamaz 
-Reklam-
+1 oy
(7,456 puan) tarafından
Günahtır ya olur mu öyle şey can olcak sonuçta orda
+1 oy
(174 puan) tarafından
Günah Rahme düstugu andan itibaren kalbi atsın atmasın günah.

Belki çok zor zamanlar geçiriyorsun bilemeyiz. Bende aşırı zor zamanlar geçirdim eşimle boşanma döneminde ikinciye hamileydim aldırmayı düşündüm. Çünkü tek başına iki çocukla naparim piskolojisi yiyip bitiriyordu beni. Sonra Rabbime güvendim evladı veren sensin dedim rizkinida verirsin elbet dedim. Şimdi iyiki dogurmusum diyorum o geldi bereket geldi
(239 puan) tarafından
Evet canım kaç yaş varki aralarında sizin çok zor dönemdeyim ham maddi hem manevi eşimle ayrıyız 1 aydır ve bir kızım var ikinciyi nasıl bakarım diye psikolojik olarakta iyi değilim
(174 puan) tarafından
Kızım iki yasinadydi hamile olduğumu ögrendigimde
(239 puan) tarafından
Keşke ikş yaş olsaydı benimkide
(174 puan) tarafından
Sen Rabbime sığın namaz kıl dua et o bir kapı açar. Ben çok sıkintili donemler geçirdim duayı bırakmadım. Yaratan Allah elbet onu rıziklandirir dua et bol bol Rabbim yardım eder. Bir cana kiymak çok büyük günah
+1 oy
(9,618 puan) tarafından
Kese oluşmaya başlayınca bebekte oluşur haftası küçük olduğu için görünmez aklınızı başınıza devşirin günahın en büyüğünü işlersin,hic mi korkmuyosunuz ben bunu aldırırsam günahını vebalini diğer çocuğum öder diye veya sen onu aldirinca mükemmel bi hayatın olacağını mı düsünüyosun 
0 oy
(450 puan) tarafından
Döllenme gerçekleşince bebek oluşmaya başlıyor zaten kese boş olmuyorki ilk haftalarda görünmüyor ama ilk andan itibaren çoğalarak büyümeye başlıyor her türlü kürtaj günah
0 oy
(649 puan) tarafından
Başka evladın varmı bilmiyorum ama ona kiymissin ha ona hiç bir fark yok inan ....çok büyük vebali var cnm
0 oy
(140 puan) tarafından
Kendi istedğinizle kürtaj olacaksanız bebek oluşmadan kesede görünmeden kürtaj ypmıyolar bilginiz olsun 
(239 puan) tarafından
Yapıyorlar doktor söyledi
0 oy
tarafından
Valla o bebegi görmeden zaten kurtaj yapmıyorlar doktorlar.. sen o cahil hocaya deki belli bir haftada kurtaj oluyor kafana göre takılmıyorum dersin..
(239 puan) tarafından
Bebeği görmeden yapıyorlar
tarafından
Daha once kac defa kurtaj oldunuz
(239 puan) tarafından
Boş gebelikten olmuştım bir kere kanama ile zorunluydu simdi nuane olduğumda 5. Haftada bebek kesede görünmeden yapabileceğini söyledi o yüzden söylüyorum .
0 oy
tarafından
Bence günahtır bende mol gebelik şüphesi ile kürtaj olucam kesede bebek yok ama her girdiğimde dua ediyorum olmasın diye çünkü zorunlu kürtaj ve yinede orda minik bir can parcam görsem psikolojim çok bozulur 
(239 puan) tarafından
Kaçıncı haftadasınız boş gebelik teşisi koydu doktor
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Bebek oluşmadan diye bişey yok Allah o canı rahme kattıktan sonra aldırmak günah illa kıpırdamasına felan gerek yok kan pırtıcığı da olsa anneye sararı yoksa sağlık açısından aldırılmaz 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,014 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
12 cevap 588 göst.
3 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 219 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde biri_iste (481 puan) tarafından soruldu

412,105 soru

12,406,291 cevap

44,625 kullanıcı

Kategoriler

...