Burda çoğu kişi linclediler beni gurusuz onursuz bile dediler ben bir anneyim çocuğum için gerekirse gurusuzda olurum eşimi aradım rahatsızlandım hastaneye gitmem lazım çocukları birakacak kimsem yok dedim tamm kapat geliyorum dedi çocuklara qbur cubur almış geldi gerçekten rahatsızlandım bu arada acile gidip serum taktım ev sahibi onu görünce direk onla konuşmuş şimdi halen acildeyim beni aradı kirayi niye vermiyorsun dedi hangi parayla vereyim dedim annem sana yolamadi mi hiç dedi hayır dedim her hafta pazar parası bile yolmadi mi dedi yok dedim niye beni aramadın şimdiye kadar haber vermedin dedi ben de sustum bişey diyemedim serumu al gel evde tak ben çocuklara ilgelinirim sen dinlenirsin dedi tamm dedim şok oldum para yoluyor Muş bize aslında benide arıyor du ama hiç açmıyor dum konuşmak istemiyor um diye bu duruma gelme sebebimiz de kaynım ondan benim altınlarımi istemişti bende onlar çocuklarımın geleceği sakın verme bize onlar yardım etmedi biz niye edelim verisen rezilik çıkarım dedim tamm dedi benden gizli vermis kaynim ev almış bende öğrenince sinir krizi geçirdim ben zar zor topladım birdaha o birikimi yapamam kendime ev bile almiyordum sırf oğlumun bir tedavisi olurda paramız olsun diye okadar ayrı kaldık kaynim arayıp altınlarını geri veriyom bile demedi daha eşimi arayıp eşimi dolduruyor du vur ağzına ne hadine felan şimdi eve gidicem barışmak isterse barisicam kaynanamla da asla konusmayacam