Eşimin ailesiyle yaşıyoruz çok cimriler ve yaz boyu yemek yapmıyorlar evde çocuklara göre hiç birsey yok ne yumurta yoğurt peynir zeytin hiç bişey yemiyolar öyle tuhaflar kurban kestiler hepsini buzluga attılar sadece kendilerine göre et pişirdiler oturup yediler kimse demedi yermisin diye bende yardım alıyorum kendi imkanlarımla hergün kara kara düşünüyorum ne yapsam çocuklara diye 2 bin lira alıyorum dolabı dolduruyorum aklınıza ne gelirse ancak taş catlasa 2 hafta yetiyor aldıklarım prada bitmiş oluyor sabah oglen aksam yogurt yedirgimi bilirim kucuk kizima yok cunku eşime inandıramıyorum evde bişey olmadıgına yedircek bisey bulamiyorum diyorum dolaba bakiyo diyo pekmez var dalga geciyo bi bez aldirmak icin bi hafta yalvariyorum bilmem naparim bezini diyo dileneyimmi napim diyorum dilencisin zaten diyo dunde eve gelmedi simdiki aklim olsaydi asla evlenmez calisir yer icer gezerdim iki iste calisiyor esim belki 15ten fazla aliyor cebinde 5 kurus parasi yok butun parayi alip borca veriyo bizide hala oyaliyo ev tutucam diye tabi burda babasinin evinde hicbi masrafi yok rahatliga alismis niye ayri eve cikip rahatini bozsun bu pahalilikta *** oglu ***