Ft böcük.dj yaralı qalp hahaah :DDDDDDD
Gülü soluncaya seni ölünceye kaadar seveceğim :DDDDDDDD
Bunlar bu akilla bide anne olucaklar. Cocukluktan gereksiz hareketlerden cikamiyorlar bile
Aman herkes sacmalıyo. Allah aşkına bu programı bebekleri için bilgi almak icin indirmedi mi herkes ne buradaki sohbetlere kafayı takıpta birbirlerini yargılıyolar anlamıyorum. Herkes bi depresif herkes bi sorun üretme peşinde. İşine gelmeyeni görmezsin olur biter nedir yani?? Zaten herkesin kendine göre derdi tasası sorunu var bir de burda kimse kimsenin kaprisini cekmek zorunda değil. Kac gündür tutturmuslar yok gruplasmadır yok şöyledir yok böyledir sanane banane kime ne yani? Ama yoook boşa dememişler kadın kadının en büyük düşmanıdır diye gına getirdiler valla kac gündür
Olmamasi gereken bisey gercekten hepimiz burda aile gibiyiz
Anladim kadariyla birileri kisakniyooor =)canm hic takma kafana bos ver gitsin
çekememezlik yüzünden uyarı atıyorlar ya dengesiz çok var uygulamada hepsi ayrı ayrı
boşver cnm
Hayranlarım arttı 3 kişi uyarı verdi ben admine mesaj attım sizler de atın bu uyarı butonu için sessiz kalmayın kalmayalım .
İstediğiniz kadar uyarı verin sizler de annesiniz bu şekilde kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok hepimizin birlik için de olması lazımken olanlara bakar mısınız ya .
Neresiyle okuyorlarsa yanlış bisey sanıp uyarı atmışlar yine.
Canım kardeşim bırak ne takılıyorsun boşver ne gerek var atan atsın boşver bana kactane geldi hiiiic umruma gelmiyor banane kapansın zaten artık saçma sapan şeylerle dolmaya başladı çocuk oyuncağı gibi:))
1,492,932 soru
24,393,557 cevap
349,479 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın