Gerçekten bir benim eşim mi böyle bilmiyorum bir insan bu kadar mı annesinin ağzına bakar ya ben memlekete geldim 20 gün oldu eşimin yanına gitmek istemiyorum kaynanamlarla oturuyorum çünkü bugün aradı deprem bölgelerinde yerinde dönüşüm basvurusu var yıkılan evimiz icin başvuru yapacakmış eşim onu söyledi bende kendimize ait bir evimiz düzenimiz olsun da ister eski yerinde olsun ister toki olsun ne zamana kadar birlikte oturcaz dedim eşim de bence bu birlikte oturma işini zamana bırakalım dedi bende ama ilk oturmaya karar verdiğiniz de ben oturmak istemediğimi ve sana 1 yıl süre verdiğimi 1 yıldan fazlasını benden bekleme diye sana söylemiştim dedim işine gelmeyince sinirlenip telefonu kapattı ben anlamıyorum ya çocuk kandırır gibi ilk basta tamam dedi şimdi dediğine bakın gerçekten artık sabrımın sonuna geldim 5 aydır birlikte oturuyoruz gören de ailesini çok kolay biri zannedecek gerçekten birlikte oturmak kadar iğrenç bisey yok ve eşim bunu anlamıyor resmen körün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı zaten ailem ailem diyip ölüyordu simdj de eline fırsat geçti onu değerlendiriyor gel de çıldırma