0 oy
553 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından
Biz tam tersi ay sonuna kadar borclaniyoruz sizde durum ne kizlar

20 Cevaplar

0 oy
(1,249 puan) tarafından
Benim herif bakiyo o işlere ben elime geçeni harcarim çünki maaşı da çok değil ama MasaAllah Allah bereket veriyo az da olsa biriktiriyo bisiler 
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Eşim altın yada dolar bozup veriyor ben biriktiriyorum 
(1,199 puan) tarafından
Him iyi o zmn
(5,500 puan) tarafından
Mekanikci canim onlarda parçalar dolarla olduğu için öyle oluyor
(1,199 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm benim eş memur
(5,500 puan) tarafından
Hayırlısı canım hepimiz için yapıldı yapıldı birikim belli bir yaşa kadar sonrasında zor zaten gençken oluyor herşey
(1,199 puan) tarafından
Aynn cnm hayırlısı
0 oy
tarafından
Bozuk para biriktiriyorm anca:))) her ay 8 10 lira Allah ne verdiyse:))
0 oy
(14,014 puan) tarafından
Altına yapıyorduk aldı başını arada yevro atıyorum 
0 oy
(8,094 puan) tarafından
Biraz dolarım var yeter daha yapmıyorum birikim harcıyorum yapabilirim ama yapmak istemiyorum
(8,579 puan) tarafından
Siz eşinizle.baristinizmi
(8,094 puan) tarafından
Hayır
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hiç biriktiremiyoruz vallaa
0 oy
(2,516 puan) tarafından
Kenara 3 5 ne bulursam atmaya çalışıyorum ama boş birikse ne olacak paranın değeri mi var altın alamazsın dolar vs alamazsın anca boğaz doyurur oda zor ekmek olmuş 8 tl bilmiyorum eskisi gibi elimize para geçmiyor
tarafından
8 mi. Burda 5 lira. Nerde yaşıyorsunuz
(2,516 puan) tarafından
Adana cnmm
0 oy
(669 puan) tarafından
Babamdan kalma bı ev vardı o satıldı bankaya koydum 400 milyar faiz işliyor her ay 13 milyar o birikim sayılırmi bilmiyorum . Bide kızım için bireysel emeklilik yaptık her ay 1000 atıyoruz 
(5,754 puan) tarafından
Faiz dinimizce haramdır umarım bilginiz vardır
tarafından
Evet keşke koymasaydin canım faize.
(669 puan) tarafından
Koydum artık Allah affetsin kendimi garantiye almam lazım dünyanın bin türlü halı var annem babam yok benim ikiside rahmetli tut ki kocam boşanmak istedi napicam nereye siginicam . Mecburen bunu yapmak zorundayım o benim güvencem
(5,754 puan) tarafından
Senin güvencen faiz degil kardesim senin guvencin riziklarin kefili olan Allah zaten faiz haram emin olki o paranın hayrı olmaz sana
(669 puan) tarafından
Oluyor gayette yapicak bişey yok dediğim gibi
0 oy
tarafından
Esım altın alıyordu sonra altın borclandik yine altın alıp borcunu ödüyor ahjsjsjj
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Birikim mi o da ney :woot:bacım Ay sonunu zor getiriyoz niye yalan soyleyem şimdi ahhqqh:D

0 oy
(1,761 puan) tarafından
Elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz bankada gram altın ay sonu fazla arttırırsak çeyrek altın yapıyoruz 35 haftalık hamileyim dogurunca yapabilir miyiz bilmiyorum
0 oy
tarafından
Birikim yapamıyorum evin eksiği çok 
0 oy
(9,932 puan) tarafından
Ben ceyrek altın 700 lerdeyken yapabiliyodum.en son gramı da 940 tl yemi ne almıştım. Ondan sonra bütün birikim hissim geçti elimde dolu para var ama yetmiyo. Dediğin gibi maası gelmeden yemiş oluyoruz. 
0 oy
(5,754 puan) tarafından
Eskiden yapıyordum ama şimdi başa baş gidiyor 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Elimize çok iyi para geçmesine rağmen birikim yapamıyoruz. Çünkü ailelere yardım ediyoruz. Emekli insalar ay sonunu getiremiyorlar. 1 aydır ailemin yanındayım tatil için, cebimden çıkan paranın karttan yapılan harcamanın hesabı yok. Ben olmasam ne yapacaklar belli değil. Yakın zamanda evime döneceğim aklım burda kalacak. İhtiyaçlarını da söylemezler. Fırsat buldukça göndermeye çalışıyoruz. Bu şekilde birikim yapmayı geç ailelerimizi kimseye muhtaç etmesek yeter diyoruz
tarafından
Kaç yasindalarki.
(208 puan) tarafından
Allah herkese sizin gbi evlat nasip etsin gülüm
(1,292 puan) tarafından
Rabbim her anne babaya bize de tabi hayırlı evlatlar nasip etsin. Anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bu ekonomide en çok ezilen onlar. Rabbim sonumuzu hayır eylesin
0 oy
(17,954 puan) tarafından
Çok şükür yapıyoruz. Hatta bu ay eşim maaşı alır almaz görev parası da yatınca 2 tüm almış altın yükselişe geçince ne alsam kardır diye düşünerek. Şu an cepte 0 yatan yardımla bu ayı kapatmaya çalışacağız. 
0 oy
tarafından

Ne birikimi??biz birikimimizi yiyoz bitirdik :D

0 oy
tarafından
Bu ay maaşa zam gelince 6 gram aldik
0 oy
(2,888 puan) tarafından
Harçlık bulduguma şükrediyorum 
0 oy
tarafından
Bizde hep eksiye düşuyoruz ama maaştan sonra esim para fln verince hisse aliyorum bazen toplu para gecincede bi kac bin veriyo hise alim diye oyle oyle 53 binim var şuan borsa yukseldikce artıyo tabi alsi halde aslağa biriktiremezdim bir oglum var ikinci yolda eskiden hemen cocuğa biseyler aliyodum 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 454 göst.
6 Mart 2025 Para & Ekonomi kategorisinde MutluSakine (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 503 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 418 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 642 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde linalin1 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,264 soru

23,773,681 cevap