Evinzde hamur isi güzel şeler yaptiginizda komşulariniza ikram ediyo musunz?
Katımdaki komşularına veririm birde hamile Komşum var ona muhakkak veririm koku gider camdan canı çeker diye
Bi alt konsum var arkadaşım genelde ona veriyorum kurabiye poğaça börek paylaşmayı severim.
Komşularıma degilde alt katta kaynım bitişiģimdede eşimin amcası oturuyo onlara veriyorum yaptigim zaman..
Bizim apartmanda komşuluk ölmüş ölsen belki bakarlar
Aynen hatta bugün ayıptır söylemesi fellah köftesi yaptım karşı komşu ma verecektim mesgule attı =D aramadi sonra hepsini ben yiyecegumm =DD anam Kayserili bu arada hamur işi çok yapılıyor bizde sağolsun küçüklukten beri Anama baka baka bende onun gibi hamaratim maşallah bana =D
Aşure tarzı şeyler genelde dağıtılıyor da öyle her pişen dağıtılmıyor r bizim apartman da. Zaten 40 küsür daire kimse kimseyi pek tanımıyor komşuluk ilişkisi çok zayıf bu zaman da malesef.
Tabi ki de ederim özellikle bana yaptırırlar ztn siparişle :)
Herzaman olmasada vermeye calisirim.:) yan komsuma.
Burda komsuluk denen bi zihniyet olmadgi icin sadece ablamla kaynanama veriom ama bekarken her gun evimizden bi tabak yemek cikardi mahallemiz cok guzeldi
Karsi komsuma veriyorum canim baskasina ikram etmiyorum. Karsi komsumlada samimiyim
Evet canım benimde çok iyi komsularim var çok şükür ben yemek olsun hamur işi olsun ne yaparsam.yapayım onlarsız yemem onlarda bensiz yemezler çok iyi insanlar allah bin kere razı olsun onlardan
411,898 soru
12,399,802 cevap
44,380 kullanıcı