Arkadaşlar olayı şöyle anlatayim. Dün iki görümcem eltimin evine gitmişler. Sonra bir saat geçti görümcem aradı sabah 11 de . Bende açtım dedi bir saat sonra sizin evinize gelicez bende tamam gelin dedim kahvaltı yaptınız mı dedim onlarda evet yaptık dediler. Bende dedim tamam buzlukta tavuk eti var onu cikariyim erisin iki saat sonra yaparım.Onlar da tamam dedi. Evde başka hicbirsey kalmamıştı arkadaşlar. Sonra tavuğu yaptım yeddik. Yanına pirinç pilavı cacik Rus salatası yaptım. Bizim evde kaldılar dün gece. Bugün dedik bir çarşıya çıkalım diye çarşının içinde diğer eltimin evi var oraya uğrayıp sonra carsimizi yaparız dedik. Görümcem eltimi aradı size gelicez dedi. Eltim de dedi bir kaç gün önce seni çağırmışiz sen gelmedin bizde senin için aldığımız eti yedik. Yemek yok diye. Görümcem bu olayı diğer gorumceme telefonda söyledi. Telefondaki görümcem de dedi nedir ya bunlar küçük şeyleri buyutuyorlar. Bir et bile yapamıyorlar.diger görümcem dedi sağolsun dün sevda (ben yani ) bize yapmış. Telefondaki görümcem de dedi tavuk eti misafire verilmez tembel kadın yemeği oo.makarna gibi makarna neyse tavuk ta o dedi. Vallaha bu devirde kimseye yemekte yapmicaksin arkadaş bu ne.. yaptığım yemeği begenmiyorlar.. üstelik bilmiyordum bizim eve geleceklerini yemek yapınca da saldırdılar senelerce yemek yememiş gibi birde diğer görümcem dedi evet ya üstelik haşlama yapmış fırına bile atmamış dedi. Ben onlara sordum fırına mi atayım haşlama mi yapayım haşlama yap dediler öyle yaptım..Soka girdim sizinle paylaşmak istedim siz olsanız napardiniz