0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
Sorum yukarıda 

3 Cevaplar

0 oy
(685 puan) tarafından
Sizde mi kitle var
(2,033 puan) tarafından
Kese içinde yolk kesesi dedi doktor ilkde  başka biri smdi belirtirsz miyom ksit de değl kitle ultrason kesesine benzettim yarın başka bir doktora daha gidecem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğin başında vardı kitle
(2,033 puan) tarafından
Bebeğiniz nasıl smdi çok korkuyorum:(  kötü brısey duymaktan artık:(
(2,033 puan) tarafından
Gebelikteki ultrosun fotoğrafi varmı
tarafından
Ultrason vardı fakat sorunlu bir gebelik oldugi için ne ultrason veriyorlardi nede birşey ultraason olarak cikardiklarinida dosyaya ekliyorlardi bizimkinin tansiini koymuşlardı*kistikhigroma.*bebeğin kafasının üzerinde kocaman bir kitle ama benimki ileri haftada ayeintilida belli oldu seninki çok erken ikiz gebelikte olabilir doktorlara pek güvenme araştırma Hastanesi'ne veya üniversite hastanesine git
(2,033 puan) tarafından
Bugün sadece bu hafta 4 cu doktor olacak dün bı hareketlilik gördü doktor ama o bebek şeklindede değil ikiz olsa Bebek şeklindede olur dedi artık yoksa bebek var o kdr kötüyüm ki kaybedecekmuyim sağlıksız mi düşünmekten ömrümden ömür gitti büyük bişey bendeki şuan bebek kadar
(2,033 puan) tarafından
Yaşıyorum peki kusura bakmayın sordum için
0 oy
(365 puan) tarafından
Sende mi var canim bebekte mi
(2,033 puan) tarafından
Kese içinde ben benzettim bu arada o ihtimali var miyom kist değil  yolk kesesi büyük dedi doktorn biri burda çok sordm bugün o da değil dedi ikiz gebelik de saadece iki tane olur dedi ama büyük bişey var

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 103 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde cherryblossom (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
+2 oy
8 cevap 295 göst.
+1 oy
3 cevap 177 göst.

Kategoriler

1,480,566 soru