0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (1,471 puan) tarafından
Kızlar kalktığımda kalbim pat pat yavaşça atıyor oturunca da 3 gündürlü böyleyim bide onunla beraber nefesim kesiliyor aniden kalkınca korkmaya başladım randevu aldım ama bu nedir sıcakların bir etkisi varmıdır sizce? 

5 Cevaplar

0 oy
(1,759 puan) tarafından
Alerjim olabilir 
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
Benimde bazen yerinden fırlayacak gibi atıyor aniden o kadsr hızlı atıyor ki elim ayağım uyisuyo o an hiç gitmedim doktora gitmek lazım aslında kalp yani netten baktim panik atak diyor stres sıkıntı yapıyormuş bende ona bağladım belki seninki de öyle biseydir stres falan yaptiysan
0 oy
tarafından
Ben bu pislik aşıyı olduktan sonra böyle oldum biontek aşısı.cok korkuyorum bende.ya doktora gitmek istiyorum da çekiniyorum eko testinde bantta üstün komple cipla.kk şekilde yürütüyorlar mal mal izliyordu kadın bir de .kadın doğumda bile utanmadim hiç bukadar:((ama mecburum öyle böyle gideceğim yakın zamanda bişey varsa önlem alınır.sanada geçmiş olsun canim
(2,145 puan) tarafından
Ben çıplak falan yürümedim ya kız
tarafından
Hahah :)) kız bana niye oylee yaptı bu ozaman tobe yarab lez miydi acaba .böyle belden yukarısına yapışkanlı şeylerden takmadimj sana
(2,145 puan) tarafından
Anaaa cidden miiii? :D tövbe gülmeyeyim ya. Ben o teste gireli epey oldu ama cidden çıplak değildim diye hatırlıyorum:)
tarafından
Babam da girdi geçenler de onada öyle yapmışlar ama o erkek sonuçta .ya dedim bı örtü falan ortemiozmu falan dedim en azından sütyenle falan yok dedi olmuyor dedi .bilemiyorum bidahakine arkanızı dönün dicem ama ekrana bakio ordan bana bakio utanıyorum falan diyorum utanma ben alışığım falan diodu kadın:))
(2,145 puan) tarafından
Ayyy inanmıyorum şuan :D acaba değişti mi ya da ben mi yanlış hatırlıyorum.  Evet bir şeyler bağlıyorlar ama çıplak değildi sanki. Bir de benim göğüslerim de yok aşırı küçük daha çok utanırım.  Ekg çektirirken falan çok utanıyorum :D
tarafından
Hahaha alemsin kız:))randevu alabilirsem dönüşte haber ederim kaçış yok:))sen yok diye şikayetçisin ben var diye :))yani ekran başında ki kadın da dik dik bakmasa hadi yine bişey demicem de bana mı denk geldi nebilim.hani yorulunca soyle falan diyor su yarım saat öyle yürüdüm tempoyu arttirinca yine yürüdüm ama artık dedim yoruldum dedim bilerek napim yokmuş gibi davrandım bidaha nerde gorecem kadını dedim:))
(2,145 puan) tarafından
Şeyler hareket ettikçe de insan daha çok utanır ya :) ayy güldüm ama gerçekten bi an düşündüm kendimi de :D bakalım olursa bir daha bana da de çok merak ettim :D
tarafından
Benimkiler büyük bide kız ay tobe Gine utandim ordaymis gibi:))kollari da diyorki düz tut aşağı doğru saklamaya çalışıyorum öyle dio :))ay bende güldüm gece gece:)) tamam kuzum haber veririm randevu nezaman baksam yok :(
(2,145 puan) tarafından
Hahahaha ya Allah'ım affetsin ama çok güldüm. Ben de ekg çekilirken öyle oluyorum saklamanın imkanı da yok. Kadın sormuştu benim göğüsleri görünce kaç yaşındasın diye. Söyledim inanmadı o kadar küçük.  Bir de çocuk doğurmuşsundur sen dedi o kadar inanmadı yani :D ayyy gerçekten çok komik ya . Diyorum içimden açtın kızım zaten nerde göreceksin bir daha boşver diye :D
tarafından
Anaaa Sanada bana denk gelenden gelmiş .portakal yazmışsin bide ayy haha ne güldüm ya tobe ağlamam inşallah.post sahibine ayıp olmaz inşallah yanlış anlamasin bizi .bende rahatsızım valla doğumdan sonra döküldü kemiklerim :)bidaha gormicez ama işte o yarımsaat neyse ömre bedel orda kız:))koli bandi falan mı yapistirsam giderken busefer:)))
(2,145 puan) tarafından
Zıplayacak olan her türlü zıplar bacım :D tıpta ayıp olmaz rahat bırak gitsin :D onlar neler görüyor neler. Şaka bir yana Allah korktuğumuzla sınamasın . Kim şifa bekliyorsa şafi sıfatıyla şifa versin inşallah
tarafından
Hahha :)) öyle evet yaa şaka yapiom mecbur anadan doğma dese gircem bakım haberdar ederim geç oldu ben uyumaya .amin canım amin goeusuurz :))
(2,145 puan) tarafından
Hoş sohbetin için teşekkür ederim canım. Allah rahatlık versin,hayırlı geceler :)
tarafından
Ben teşekkür ederim şekerim :)
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Kansızlık olabilir. Demir düşüklüğüm var benim de aynısı oluyor.
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Mevsim değişikliği mi desem bu aralar stres mi çok acaba bende anlamadım 1 haftadır bende de çok var Allah'tan hayırlısı bakalım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Npp (355 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 64 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Shakti (510 puan) tarafından soruldu