0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar oturduğum ev konum itibariyle mahalle mustakil bir evde yaşıyoruz ama eşimin babasının evi evler çok yakın birbirine ve komşularda çok meraklı dedikoducu sürekli bizim eve bakıp dinlediklerine sahit oldum hatta içlerinden biri yakın zamanda sessizce kapımın eşiğine oturmuş kapıyı açtığımda farkettim şans eseri hiçbiriyle doğru duzgun muhabbetimiz yok parasal imkan yok çıkamıyoruz kiraya da çok pahalı kiralar sürekli sesleri gürültüleri geliyor evimin içine özel hayatım kalmadı sizce ne yapmalıyım?

3 Cevaplar

0 oy
(7,453 puan) tarafından
Kapıda görünce ağzına geleni saymadım mi 
(79 puan) tarafından
Su döktüm birde bela okuyor bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Polisi arayıp haneye tecavüz diye attır içeri bak bakalım.bidaha sokağından geçebiliyorlar mi bu tiplere haddini bildirmezsen daha cook ugrasirsin
tarafından
Sen polisle hallet isini
(79 puan) tarafından
Polis cocuklara bisi yapamayiz dio büyükler fazla gelmio herzaman yakalayamiyorum daha çok cocuk gelio bu durumda ne yapmalıyım ama aileleri gonderio biliyorum çünkü soluyorlar bagirdi bize diye kovdu su döktü vs
tarafından
Kapının önüne kamera tak sosyal medyada yayınlayacağım diye bağıra bağıra söyle
(79 puan) tarafından
Nasıl bir kamera almalıyım
tarafından
Internetten bak hangisi kapına takmak için uygunsa
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Kız hergun acayip şeyler duyuyorum bu ne nasıl kapını dinliyorlar ya bagiraydin 
(79 puan) tarafından
Eşimle konuşurken evde öksürük sesi duyuyorum kapıdan yada cocuk sesi kapimin dibinde
(1,198 puan) tarafından
Kamera taktir ben olsam taktirirum
(79 puan) tarafından
Kamera internetten mi alayim bide kapinin ustunemi takicam ama gormemeleri lazim
(1,198 puan) tarafından
Evet en üste takacaksin cnm internete de var bakabilirsin yarın oburgun canına kast ederler bilemiyorsun kimin ne olduğunu gizliyebilirsin üstünü kamofile edip
(79 puan) tarafından
Yaparlar mı o kadarini
(1,198 puan) tarafından
Neyi yaparlarmj
(79 puan) tarafından
Cana kast yani bir hırsız olduklarini biliyorum
(1,198 puan) tarafından
Ay kız hırsızlarmi bide hırsız olandan herşeyi bekle cnm sen mutlaka kamera taktir ne olur ne olmaz diye ustunude ört kimse anlamiyacak şekilde dikat et kendine
(79 puan) tarafından
Perde açamıyorum evde evin içine bakiyorlar
(1,198 puan) tarafından
Hala hala şikayet et bacım ne bu kadar uğraşıyorsun
(79 puan) tarafından
Polis diyorki gece 12den sonra müdahale edebilirim çok sese birde kapının önüne otururlarsa ama her zaman takip edemiyorum ki kapimin önüne oturdumu cunku kadin ses cikarmadi birtek evi gozetlediklerini solemedim
(1,198 puan) tarafından
Canım kamera katarsan elinde kanıt olur o yüzden şikayet etsen belki bişey yapabilirler
(79 puan) tarafından
Aslinda kamera var ama kurulumunu yapamadik yapamadilar o böcek kameraydi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde curious (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 2,339 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde !!! Unutulmaz!! (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,390 göst.
20 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu

413,166 soru

12,439,375 cevap

45,927 kullanıcı

Kategoriler

...