0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,027 puan) tarafından

image

Ya blendir seti beğendim WhatsApp üzerinden anlaştık falan peki bu dolap uygulamasin da nasıl satın alicam kargo vs nasıl oluyor yada ödeme nasıl oluyor diyelim ürün göründüğü gibi çıkmadi ne yapicam ben bayanada söylemedim cahil gözükmek istemedim lütfen beni aydinlatirmisiniz 

Bayanın bana attığı linke basinca böyle çıkıyor direk ödemeye gidiyor böyle mi oluyor bayanın dolap hesabıda çıkmıyor 

1 cevap

0 oy
(1,198 puan) tarafından
Canım satın alıyorsun kargo kapıya geldiginde kontrol ediyorsun daha kargocu gitmeden eğer aynı ürün değilse hiç teslim almıyorsun dolapta onaylamiyorsun ürünü paran bı kaç güne yatıyor 
(1,027 puan) tarafından
Anladım canım peki kargo parasını kim veriyor
(1,198 puan) tarafından
Ne kadar aldığın ürün
(1,027 puan) tarafından
3500 canim
(1,198 puan) tarafından
Kargoyu karşı taraf öder cnm 3500 mi oduyeceksin bı blendre
(1,027 puan) tarafından
Canım resim yükledim bakarmisin
(1,198 puan) tarafından
Kargoyu o öder ama sen niye bu kadar veriyorsun internetten kendine alsana cnm alacağın şey internete daha.mi fahali
(1,027 puan) tarafından
Canım sadece blendir seti değil yaninda çaycı tost makinesi falanda var
(2,121 puan) tarafından
Çok pahalı daha uygunA trendyolda bile vardır
(1,198 puan) tarafından
Yani bilmiyorum ben olsam guvenmezdim iki yüz ucuz fazla verirdim kendime Trendyol yada hepsi buradan alırdım ayrıca kargoda bişey olabilir sen görmezsin eve geldikten fişe taktiktan sonra bişey çıkar o zmn iadeside olmaz Trendyoldan alsan olhr ama ben olsam bu kadar para vermem dolapta biseye
(1,027 puan) tarafından
Canım resimlerini falan attı kullanılmamış sanırım ceyizine gelmiş fazladan hepsinin poşeti falan üstünde
(1,198 puan) tarafından
Sen bilirsin geldiğinde mutlaka kapıda hepsini kontrol et kargocunun gitmesine izin verme giderse kabul etme direk geri yola
(3,537 puan) tarafından
Canım linke nie tıklıosun linkten dolandırılanlar var az parada değil kendi hesabından nie almıosun
(1,027 puan) tarafından
Peki kargocu guturuyor mu kusura bakma canım senide sıktım ben anlamıyorum bu tarz şeylerden
(1,027 puan) tarafından
Canım kaç kere dolap ismini stedim vermedi linke bas satın al diyor
(1,198 puan) tarafından
Yok cnm geri götürmek zorunda ayrıca onaylamazsin kargoyu olur biterde cancazmihram ne linki
(1,198 puan) tarafından
Sakin linke tiklama dolandiriyorlar öyle bişey yapma eşimin bı sene önce birbucuk bin dolandırdılar
(3,537 puan) tarafından
Linke  nie basim de nerden anlaştınız ki linke bas dio canım paran gider sakın yapma
(1,027 puan) tarafından
Attım ya resim canım yukarda işte satın al diyor oraya basınca direk iban falan çıkıyor böyle mi oluyor anlamadım ki
(1,198 puan) tarafından
Ben link falan görmedim cancazmihram öyle deyince o yüzden öyle dedim dolap üzerinden alıyorsun görüyorum orda
(1,198 puan) tarafından
Link deyince benim goremedihim bişey mi gördüm dedim
(3,537 puan) tarafından
Valla canım bnde link deyince öle düşündüm anlayamadım dolaptan anlıosa sıkntı olmz ama link geliosa tıklamasın
(1,198 puan) tarafından
Yok cnm dolap üzerinden Alaçam diyor dediğim gibi yap kapıda korgocu beklesin hepsini kontrol et
(3,537 puan) tarafından
İnş sıkıntısız alır arkadaş kargosunu.
(1,027 puan) tarafından
Bilen bir arkadasa sordum linkide ona attım baktı dolandırıcı dedi linke basinca dolap açılmıyor aynı dolap gibi başka bir site açılıyor sadece ödeme isteyen Allah'tan sordum yoksa dolandirilacaktim
(1,198 puan) tarafından
Ya ben link kısmını hiç okumadim öyle bişey yazdığını görmedim dolap üzerinden alıyorum dedinya
(3,537 puan) tarafından
Çok şükür farkına vardın adına çok sevindim canım
(1,027 puan) tarafından
Allah razı olsun canım vallahi verilmiş sadakam varmış
(3,537 puan) tarafından
Öyle öyle canım her zaman tedbirli olmak lazım sormaktan zarar gelmez iyiki sordun
(1,198 puan) tarafından
Ay kız kendimi kötü hisetim sanki ben aracı oldum gibi ama link yerini okumadım
(3,537 puan) tarafından
Baharsena kız niye kötü hissedion bazen insan anlamaya bilio çok şükür almamş
(1,198 puan) tarafından
Kız ne biliyim ya alsaydı ben yönlendirdim
(3,537 puan) tarafından
Şükür almadı takma sende canım:)
(1,027 puan) tarafından
@baharsena yok canım kendini suçlu hissetme nerden bilecektin ki
(1,198 puan) tarafından
Öyle valla bilemedim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,682 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 313 göst.
15 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyza5426 (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,491 göst.
15 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muallime07. (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,205 soru

12,409,005 cevap

44,746 kullanıcı

Kategoriler

...