0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (2,298 puan) tarafından

Tuvalet eğitiminde 5.günümüz  ve simdilik iyi gidiyor bezi artk unuttu ve gecede alti acik uyuyor sabaha temiz uyanıyor cok şükür. Hiç lazimlik almadm normal alaturka tuvalete alıştı:)  size tavsiyem kucuk klozete gerek yok sonra normal tuvalete alismak zor oluyo 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,265 puan) tarafından
Oraya nasl alistrdn ki benmki korkuyor
(2,298 puan) tarafından
Valla canm zaten ayaklari küçük olmuyor bende başa oturturuyom oyle yapıyor bende yıkıyorum
(1,265 puan) tarafından
Hmm tmm cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Normal tuvaletimiz yok klozet var aparat alacam inşallah bizim de normal klasik lazimlik ile başladık çok şükür 20 gün oldu bitti öğrendi ☺ maşallah kuzuma da
(1,880 puan) tarafından
Bacım büyük çişini nasıl alıştırdın Allah aşkına benim oğlan bir kere yaptı dahada yapmadı büyük çişi gelince bezliyorum malesef 20 gün oldu bizimde
tarafından
Kuzum geçen günde senin postuna yazdim ama cevap vermedin sanırım görmedin sen lazımlik mi kullanıyorsun kuzucuğa bir de korkuyor mu büyüğünden canim
(2,298 puan) tarafından
Büyüğü kendisi yemekten sonra gidio yaptı alsti canim.
(1,880 puan) tarafından
Lazımlık kullanıyorum canım korkuyor ya 1 kere yaptı zorla dahada yapmadı büyük çiş gelince bez getiriyor tuvalete götürüyorum yapıcam diyor yapmıyor görmemişimdir valla kusura bakma
tarafından
Canim benim de çok korkuyordu hatta iki gün boyunca altına bile yapmadı vardı büyük tuvaleti belliydi kendini çok sıkıyordu kabız olacak diye korktum altına yap dedim ona da izin verdim yok yapmam dedi ağladı sürekli karnım ağrıyor diye burda post açtım hatta postum duruyor kuzu istersen bakabilirsin sağolsun bir arkadaş dedi ki bir tane bezini ser lazimliğinin üstüne öyle dene bakalım dedi hemen aldım bir bez açtım lazimliğinin üstünde gel annecim burda otur burda yap dedim ağladı yine ama güzellikle anlattım konuştum her iki ellerinden tuttum biraz cesaretlendirdim baktim yaptı vallahi ama baya uğraştım konuştum hep yapınca da çok afedersin keçi kakasi gibi yapmış zaten gösterdim bak annecim yaptın ne güzel yapmasan karnın ağrıyacak hasta olursun dedim tamam dedi aldım bezini klozete döktüm sifona da beraber bastık bay bay yaptı şeker de verdim çok mutlu oldu o gün bugündür birdaha korkmadi hiç altına da kaçırmadı canım hep geldiği gibi lazimliğa koşuyor benden önce ☺
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Benimkide normal klozete alıştı çiş deyince direk oraya gidiyor oturuyor konuşuyor orda benimle tuvaletim geldi benim deyince bizimde tuvalete götürüp oturuyor  ama gel gelelim yapmaya gelince yok saatlerce otursa yapmıyor kalktığı an yere yapıyor 
(2,298 puan) tarafından
Ne yap biliyor musun suyu acik birak bakarak yapacaktir emin ol 2 çocuğumu da öyle yaptim. Gerekirse yanina otur yapmis gibi yap
(1,020 puan) tarafından
Suyu açtım bu seferde her tuvalete gittiğimizde suyu açıp bekliyor çiş diyor ama gene yok onu çiş yapmış olarak mı görüyor snlamadım
(2,298 puan) tarafından
Suya bakarak daha da geleck cisi .sen otursan yapmis gibi yapsan??
(1,020 puan) tarafından
Bide öyle deniyim aslında oturdum bak ben çişimi yaptım sıra sende dedim ama olmadı ama tuvaletimi yapıp ona göstermek ne bilim bu sefer de mahremiyet sorunu yaşarmıyız diye şey yapıyorum
(2,298 puan) tarafından
Bisey olmaz ya yapmış gibi yap sende
0 oy
(784 puan) tarafından
Benimki de 4 gün oluyor ☺️ bı anlık kararla başladım tabi oğlum hava sıcak olduğu için bezini islattigi gibi rahatsız oluyordu bnde denemek istedim alismasaydi gelecek yaz tekrarlarim dedim çok şükür oldu bnde alaturka tuvalete alistirdim 
(784 puan) tarafından
Hım benimki daha 19 aylık
(2,298 puan) tarafından
Küçükmüş daha
(784 puan) tarafından
Ewt bnde denemek istedim alıştı çok şükür
(2,298 puan) tarafından
Ne güzel
(784 puan) tarafından
Aynen benim içinde sürpriz oldu
0 oy
tarafından