0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (2,668 puan) tarafından
Sorum başlıkta.         

34 Cevaplar

0 oy
(7,727 puan) tarafından
1 kızım var başka düşünmüyorum kardeşi olsa iyi olur elbet ama çok yaramaz çok büyük sorumluluk heran başına bişey gelecek korkusu var ayrıca ev hanımı olmam bana göre değil işime döneceğim sosyal hayatıma döneceğim gezeceğim yaş geçiyor ömür bitiyor evde çocuk buyutmekle vakit öldürmek istemiyorum. 
(2,668 puan) tarafından
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım
(801 puan) tarafından
Anne baba vefat edince tek cocuk cok kotu
(7,727 puan) tarafından
Canım benim kafam kaldırmıyor yani yaşım 32 keşke erken evlenseydim de yapsaydım şimdi gücüm yok. Çocuğuma bazen tahammül edemiyorum. İkinci bir çocuğum olsa daha çok sinirli öfkeli olacağım ve onlara yansıyacağım. Yapım böyle benim evde yapamam ben sosyal hayata alışığım. Çocuğum için çocuk yapsam onları mutlu neşeli yetiştirmedikten sonra bir anlamı kalmayacak. Umarım anlatabilmidimdir. Tek çocuğum olsun mutlu büyüsün
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
2 kızım var çok şükür bana yetti Rabbim isteyipde olmayanlara nasip etsin 
(2,668 puan) tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
(165 puan) tarafından
Bende bir kız bir oğlum olsun ikisininde sevincini yasiyyayim yeter diyorum bir kızım var Rabb'im nasip ederse bir oğlumda olsa asla getrimeyi düşünmüyorum ama eşim dört tane istiyor ama Türkiye'nin halini goruryoruz bir ekmek bile almayız artij anca iki çocuğa bakabiliriz
(2,668 puan) tarafından
Allah hayırlısını nasip etsin sizlere inşallah
0 oy
(643 puan) tarafından

1 kızım 1 oglum var. Başka düşünmüyoruz. Bazen eşime diyorum bunlar büyüyünce Bi tane daha olsun yaşlanınca yanımızda biraz kalır bunların yaşı yakın diye. Sus o konuya girme bile dio :D

(2,668 puan) tarafından
Yaaa gdecekler bir gün elbet sen büyüt onlar gtsin işte :)
0 oy
(159 puan) tarafından
2 oğlum var şuan hamileyim doktor kiz dedi jaska doktorada gdecem kiz dese hayalim gercekleşecek saglikla kucağima alayim daha istemiyom bende
(2,668 puan) tarafından
Allah acılarını göstermesin inşallah
0 oy
(1,121 puan) tarafından

Ben tek kizim bir tane de erkek kardesim var sadece 2 kardesiz. Hep ben ilerde 2 kiz 2 oğlan istiyorum diyordum. Ama çağımız şuan 4 çocuğa elverişli değil bence. 1 kizim var 1 de oğlum allah olmayana ve isteyene nasip etsin benimki yeterli:angel: 

(2,668 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(669 puan) tarafından
Bir kızım var 19 aylık 2. Cook sonra düşünüyorum kızım 3 4 yaşına falan gelince . Şuan cesaret edemem maddi olarak yeterli durumum ama manevi olarak yeterli değil malesef 
(2,668 puan) tarafından
Allah’ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
0 oy
(63 puan) tarafından
yokyaaa bana yeter ben düşünmem valla allah isteyene versin
(2,668 puan) tarafından
Âmin inşallah Allah hayırlısını nasip etsin
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Bence yeterli canım bu devirde insan kendine yetemiyor yazık günah değil.mi bide kendine de eziyet etmemeli kişi gerçi herkesin kendine has düşüncesi saygım sonsuz orası tırnak içinde belirtmek isterim ..Z.
(2,668 puan) tarafından
Allah’ım hepimizi için hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
(1,203 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Bir oğlum var başka düşünmüyorum 
(2,668 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
(801 puan) tarafından
Bir kizin olur belki hem cocuk tek kalmaz siz gidince
tarafından
Kız erkek farketmez kuzum bizim için şuan düşünmüyoruz, oğlum 1.5 yaşında ben 29 yaşındayım. Araya az yaş farkı koysam inan ben kaldıramam çok yaramaz hareketli uyumayan bir çocuk yine aynı şeyleri kafam psikolojim kaldırmaz. Araya çok yaş koysam mesela 35 ten sonra o zaman belki hiç kaldiramayacagim. Çevremde benim yaşlarımda tek çocuk olan birkaç kişi var hiç de zorluk çekmiyorlar kardeşleri olmadığı için, ona göre çevreleri arkadaşliklari var onlarında. Şuan düşüncem bu ileri ki zamanlar da ne olur bilemiyorum ama Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin, ikinciyi istersek de Allah aratmasın  :)
0 oy
(2,525 puan) tarafından

İki kızım var ...ikide oğlum olsun daha ne isterim:)

(2,668 puan) tarafından
Ay cok iyi vallahi ya
(2,525 puan) tarafından
İşte 2 erkek tutururmuyum belli değil ☺️ allaha kalmış artık inşallah rabbim  nasip eder♥️
0 oy
tarafından

1 kzıım var dahada çocuk mocuk düşünmüyorm :) 

(2,668 puan) tarafından
Bnde eminim ikiden snra öyle dcem :)
(801 puan) tarafından
Anne baba gidince tek cocuk kalmak cok kotu
tarafından
Nerden biliyorz hemen gidiceğimizi veyahut çocuklarımızın bizden önce ölmeyeceğini . Allah korusun allah yaşatmasn
(801 puan) tarafından
Çoğu kez anne baba yaşlılıkta ölüyo evlatta çocugunu evlendirdiginde yalniz kaliyor
tarafından
Kendine göre haklısındır canm benm tercihim bu 2. Çocuk düşünmüyorm bakamıcağım çocuğuda doğurmak istemem
0 oy
tarafından

Tek çocuk yeter benim için. 30 yaşından sonra 2. Bir çocuğu kaldıramayabilirim. Hem kızım daha yeni 1 yaşına girdi. En az arada 5 sene diyordum 35ten sonra da çocuk yapmam büyük ihtimal :) kaza kurşunu olursa yapacak birşey yok tabi ama bilinçli olmaz. 

(2,668 puan) tarafından
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ya
tarafından
Aminnn cümlemize
(801 puan) tarafından
Tek cocuk kotu anne baba vefat edince
tarafından
Onu düşünmedim. Sonuçta tek o durum da olacak olan o değil. Aynı şeyleri sar başa yaşamak istemiyorum.. Doğumda da doktorla kavga etmiştim doğum da iyi geçmedi.
0 oy
(13,584 puan) tarafından
Ben isterim 3 veya 4 çocuğum olsun ama eşim 1 tane yeter diyor hep 
(2,668 puan) tarafından
Bende 2 kız bir oğlan istiyorum hayırlısıysa eğer tabi :)

İlgili sorular

0 oy
60 cevap 1,698 göst.
0 oy
28 cevap 476 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,488 soru

12,273,779 cevap

37,673 kullanıcı

Kategoriler

...