Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
KYK borcu olan yada evine kağıt gelen var mı
0
oy
351
göst.
26 Temmuz 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Yenianneadayi1
(
228
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar KYK borcum vardı işsiz kaldım çocuk oldu derken ödeyemedim gelir idaresine düşmüş eve de ödeme emri geldi şu an ödeme imkanım yok süreç nasıl olur
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
26 Temmuz 2023
ahzelesev
(
1,517
puan)
tarafından
cevaplandı
Faiz biner canım. Bi de benim karta bloke koymuslar tapulu yerlere de şerh koydurmuşlar. Cok sukur odedik bu yapilandirma zamaninda. Insallah sana da nasip olur
26 Temmuz 2023
Yenianneadayi1
(
228
puan)
tarafından
yorumlandı
Üstüme kayıtlı hiçbir şeyim yok ki düşün o kadar fakirlik akıyor üstümden ödeme kağıdı iki sene önce gelmiş ama
26 Temmuz 2023
ahzelesev
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim de 4 sene taksitlendirmis kendi otomatik. O 4 sene gecmis. Tabi taksitleri odemedim ya faiz binmis de binmis. Ben cok cok daha gec ogrendim.12.500 olmus mu sana 30bine yakin birsey.. bu yapilandirma da faizleri sildiler ya bi de pesin odedim. Yani ilk 12.500e imza atmistim yine 12500 odedim.
3 Ekim 2023
misafir5
(
271
puan)
tarafından
yorumlandı
Cevap verirsen çok sevinirim
KYK DE iki taksit kalmıştı ve ben Eylül ayını ödemeyi unutmuşum.
Eylül ayı
Kasım ayı
Eylül ayını Bugün ödemek için girdiğim de techil dosyası ihlal edilmiştir yazıyor. Bundan dolayı ödeme yaptırmıyor
Şimdi ne yapmam gerekiyor? Nasıl ödeyeceğim faize mi binecek yardımcı olur musunuz? Faiz olursa ne kadar oluyor
3 Ekim 2023
ahzelesev
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu konu hakkında bi bilgim yok malesef. Vergi dairesine gitme imkanın varsa ordan bilgi verirler ya da arayabilirsin belki. Yani birsey olacagini sanmiyorum da sadece bi taksit gecikmis hem de bitmeli olmus. Ya da sadece o taksiti faizli ödersin. Yanlış bilgi vermeyeyim yine de. Sadece fikir yürüttüm
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
26 Temmuz 2023
Reyna
(
669
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde gelmişti banka kartlarına bloke koydular uzun süre ödemedim baktım olacak gibi değil mecburen ödedim 4 milyardi
26 Temmuz 2023
Yenianneadayi1
(
228
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne kadar süre sonra koydular indirim yapıldı mı peşin ödeyince
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Temmuz 2023
1Gozbebegimmm
(
3,156
puan)
tarafından
cevaplandı
Benmd gelir idaresine gitmiş odmee yapmadım sagolsn devlet iş imkanı vermedi verseydi öderdim kartım flan da yok ustuemde bişi yok
26 Temmuz 2023
Yenianneadayi1
(
228
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaç senedir öyle sizin bi şey oldu mu ? Borcumun kağıdı ilk defa geldi aynı bilgiler e devlettede var zaten
26 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Sakın bakma o zaman fena halde faiz binmistir
26 Temmuz 2023
1Gozbebegimmm
(
3,156
puan)
tarafından
yorumlandı
7 bindi ozmn şimdi 15 faln olması lazm yapilandiralim dedik merkeze gitmem gerekti fırsat olmadı kaldı öyle ,,, babam gile kağıt gitmişti ama bişi olmadi
26 Temmuz 2023
Yenianneadayi1
(
228
puan)
tarafından
yorumlandı
17 bindi 29 diye kağıt gelmis kağıt 2 sene önce tebliğ edilmiş elime yeni geldi haciz falan gelir mi ondan korkuyorum hani ödeme durumum olsa zaten ödeyecem ama küçücük bebeğim var anca yetiyo taksitlerin bulunduğu kağıt mi gelmişti size altında da 15 gün içinde ödeme emri yazan
26 Temmuz 2023
1Gozbebegimmm
(
3,156
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla hiç ilgilenemedim bnde evlendim 1 oglm var 2 de yolda bugün yarın doğacak anca günü kurtarıyoruz dayım senelerdir ödemiyor borcunu hiç bişi olmadı ,,bnada ödeme imkanı verseydi öderdim ama no no no vermedi neyle odeyecem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Faiz biner cnm taksitlendir mutlaka ve sakin taksit gününü geçirme gene faiz biner vergi aflarını ve yapilandirmalari takip et peşin ödemelerde faiz miktarının Bi çoğu siliniyor 3 sene önce vergi affından ve yapilandirmadan yararlanip pesin ödeyip kurtuldum 10 kusur olmuştu borç peşin ödemeyle 3800 civarı bisey odedim
26 Temmuz 2023
Yenianneadayi1
(
228
puan)
tarafından
yorumlandı
Yapılandırma tarihini kaçırdım zaten 3 senelik borç bu faiz bindikce binmiş
26 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Seçimden önce keşke Bi baksaydin sadece ana parayı odeyecektin faizle işin olmayacakti ahh cnm ya bari bidahakini kacirma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Temmuz 2023
Maviiii
(
183
puan)
tarafından
cevaplandı
2014 te mezun olmuştum o kağıttan geldi evetfaizle beraber 23 bin civari olmuştu son yapılandırmaya faizler silindi13 bin civari ödemem Kasım'da baslicak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Temmuz 2023
Gamzeakarsu
(
1,049
puan)
tarafından
cevaplandı
Faizleri sildikleri icin ilk imza attiginiz tutari oduyceksiniz.taksitlede odeniyo peşinde.18000e imza atmistim 27000 olmuştu faizler silinince hemen kapattik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bişey olmaz yapılandırma çıkınca yapılandır taksit taksit ödersin. Aslında yeni geçti yapılandırma zamanı
3 Ekim 2023
misafir5
(
271
puan)
tarafından
yorumlandı
KYK DE iki taksit kalmıştı ve ben Eylül ayını ödemeyi unutmuşum.
Eylül ayı
Kasım ayı
Eylül ayını Bugün ödemek için girdiğim de techil dosyası ihlal edilmiştir yazıyor. Bundan dolayı ödeme yaptırmıyor
Şimdi ne yapmam gerekiyor? Nasıl ödeyeceğim faize mi binecek yardımcı olur musunuz? Faiz olursa ne kadar oluyor
4 Ekim 2023
Yenianneadayi1
(
228
puan)
tarafından
yorumlandı
Gelir idaresine gidin tekrar yapılandırma bozulduğu için yeniden onların belirlediği faizle ödersiniz kalan borcu tahminimce öyle
4 Ekim 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
1 yıl içerisinde 2 taksit ödenmezse yapılandırma iptal olur. Bazen vergi dairesinin insiyatifleri olabiliyor. Yapılabilecek bişey varsa yaparlar. Vergi dairesiyle görüşün bi
4 Ekim 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Yapılacak bişey yok bozuldu derlerse de o yapılandırma bozulur tutar tek seferde odeyemeyeceginiz bir tutar ise 6183 sy. Kanuna göre taksitlendirme yaparlar. Ona da ayriyetten faiz biner. İmkanınız varsa tek seferde ödeyin.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Temmuz 2023
ahzelesev
(
1,517
puan)
tarafından
cevaplandı
Yapilandirma 3 agustosa kadar uzatilmis imkanin varsa git yaptir canim faizlerin silinirse iyi olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2023
siyahmezarinsahibi
(
1,367
puan)
tarafından
cevaplandı
Bana geldi ama ben okul bittiğinden beri hiç işe girip calismadkm sigortalı. Suandada claismiyorum arada yolluyorlar ama henüz bı şey ciimadim üstüme de kayıtlı bı şey yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
152
göst.
KYK Borcu Tebliği Geldi: Ödeme Yapmazsam Ne Olur?
11 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
eskiprofl
(
70
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
0
oy
4
cevap
417
göst.
KYK borcu faizi silinmemiş vergi dairesine düstü diye
1 Aralık 2022
Diğer
kategorisinde
Canım oğlum
(
185
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
165
göst.
Kyk borcu odeyenler odeme yapabiliyor musunuz ?
1 Kasım 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
gamii
(
534
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
yardım
fikir
0
oy
0
cevap
72
göst.
KYK borcu ödeyenler bu ay ödeme yapabildiniz mi sistemden ?
23 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
gamii
(
534
puan)
tarafından
soruldu
412,138
soru
12,407,179