Arkadaşlar ben 3 aylikken evlatlık verilmisim ergenlikte öğrendim gerçek ailemin varlığını bir ablam var düşman başına beni o evlendirdi esim iyi fena sayılmaz ama ailesi çok kötü çok eziyorlar beni böle bir yuvaya aracı oldu kayınvalide ile evler yanyana ablam hem esimle tanıştırdı hemde son dk bu evlilige rizam yok dedi ailesinin nasıl insanlar oldugunu solemedi bile sonra hamile kalmadan anneligime karıştı kendi cocugun olmasin ben seni üremeni istemem sen delisin gerçek ailemin varligini 16 yaşında ogrendim travma gecirdim 4 ay hastanede yattim yıllarca ilaç kullandim diye Bn deli oldum hatta oz evladimi bogarmisim öle diyor evlatlik alacakmisim 5 yasinda koruyucu aile suan onla aynı memleketteyim gorusmuyorum cunku karakolluk olduk eşi benim dudagimdan öpmeye kalktı taciz etti esimin başı belaya gircekti ablam hep beni suçlu görüyor esimede bunu birak baskasiyla evlen diye doldurmaya kalkmis yanlizken gorusmuyorum ama ortak tanıdıklar çıkıyor sen onun kardeşimisin diyorlar gebeligimi biliyor biri sağlıkçı cunku burasi küçük yer dedikoducu gerçi degilim dedim cunku dogunca gelmesin istiyorum kapima yada rahatsız etmesin bizleri onun öle dengesiz huylari da var zaten kusken kaynima hamilemi diye beni sormus beni hastanede gören birileri yetistirmis onada buranin insanlari laska agiz hemen gider yetiştirirler bu durum bende stres yaratiyor esime bile deli o birak onu demis cocugumada yanasmasindan endiseliyim deli degilim tabi ama çocuk aklı ne duyarsa ona inanır ben ne yapacağım stres yaşamak istemiyorum bu dönemde