0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,155 puan) tarafından
Kızlar 37 haftalık hamileyim her hafta nst için gidiyorum bugün gittim polikliniklerin kapanma saatine denk geldi acile gösterdim nst sonucumu. Bu nst çok iyi Bi nst değil Bi daha bağlayalım dediler bu seferde acilde bağladılar nst ye. Sonra doktor yine baktı serum verdi bana. Serum bitti Bi daha nst bağladı ve düzenli sancıların var hissediyor musun dedi ama turp gibiydim bişeyim yoktu. Hayır dedim. Sancıların düzenli eğer artarsa hemen gel dedi. Şimdi evdeyim gayet iyiyim bu neydi şimdi niye bana serum verdi doğum başladı mı anlamadım alttan muayene de etmedi.

Oğluma hamileyken de aynısı oldu kontrole gittim düzenli sancın var dedi 4 cm açılma var dedi doğuma aldı direk. Ve yine sancı mancı hissetmiyordum. 

Bu doğum belirtisi mi doğum başladı mı demek oluyo yakın mı demek oluyo serum ne alaka aydunlatırmısınız beni. Acil çok kalabalıktı doktor acele etti biraz bende soramadım o hengamede 

4 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
Diğer oğlumda da hissetmediysen demekki sen ağrısız sancı cekiyorsun bence yine git acile acilman olur suyun gider ama sen tuvaletin zannedersin 
(7,155 puan) tarafından
Ama eve gönderdi ki zaten bir saat önce geldim. Bende serumu bağlayınca doğuma alacaklar sandım eve git dedi suyun gelirse kanaman olursa sancıların artarsa gel dedi şimdi diken üstünde bekliyorum bebek de hareket ediyor ne diyip de gideyimki
(111 puan) tarafından
Böyle hastaneye gittim de aklıma takıldı ilk çocuğumda böyle olmuştu de tekrar muaneederler aklına takılmaz panik olmazsin
-Reklam-
0 oy
(111 puan) tarafından
Diğer oğlumda da hissetmediysen demekki sen ağrısız sancı cekiyorsun bence yine git acile açılman olur suyun gider ama sen tuvaletin zannedersin  acile git vakit kaybetmeden 
0 oy
tarafından
Keşke sorsaydın cnm bende merak ettim öyle bi durumda neden serum takılır 
(7,155 puan) tarafından
Soramadım işte zaten biraz korktum bebek erken geliyor diye doğuma alacak sandım eve git diyince şaşırdım zaten baya kalabalıktı aklım durdu o anda yaa
0 oy
(8,120 puan) tarafından
Ağrı eşiği mi diyorlar ona düşük demekki yani hissetmiyorsun. Bende suyum geldi diye gittim belli belirsiz hafif sancım vardı 4 cm açılma varmış. Yani herkes şiddetli hissetmiyor sanciyi. Acilmana baksaydi olurdu aslında niye bakmadı ki
(7,155 puan) tarafından
Valla onada bakmadı nasıl iş anlamadım belki sancı artar dedim doğum başladıysa şuan o da yok. Geçici Bi sancılardı desem niye serum taktı ki sağlam insana bişey anlamadım valla
(8,120 puan) tarafından
Bende anlamadım doğuma alsada taksa demi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 290 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,541 göst.
7 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 275 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 778 göst.
13 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Kelebeğimm (1,491 puan) tarafından soruldu

411,961 soru

12,402,033 cevap

44,463 kullanıcı

Kategoriler

...